LUDAČA: Prebila majku vibratorom

LUDAČA: Prebila majku vibratorom
Share Button

Kejra i Šeril Klefi, ćerka i majka, gledale su TV kada je izbila svađa koju je okončala ćerka udarivši majku električnim vibratorom u glavu.

Majka je pozvala policiju kada je primetila obilno krvarenje.

Kejra Klefi iz Albukerkija, u Novom Meksiku, uhapšena je nakon što je fizički napala svoju majku Šeril Klefi (60), udarivši je električnim vibratorom u glavu.

Gospođa Klefi je pozvala policiju, prijavivši da je njena ćerka, stara 40-ak godina, pokušala da pobegne nakon što je napala seksi igračkom, kako piše u policijskom izveštaju.

Kada su stigli na uviđaj, zatekli su stariju gospođu sa obilnim krvarenjem iz glave, dok je njena ćerka u tom trenutku sedela u plavom kamionu, u blizini kuće.

Optužena je objasnila policiji da jeste imala svađu sa majkom, ali da joj nije ona nanela povrede. Navodno se majka pojavila krvave glave iz svoje sobe, a kada ju je Kejra pitala šta se desilo, rekla joj je da se sama udarala vibratorom u glavu.

Majka je, međutim, imala sasvim drugačiji opis čitavog incidenta. Prema njenim rečima one su gledale TV zajedno kada su započele raspravu. Ćerka je tada zgrabila vibrator i udarila majku u glavu, koja je pozvala pomoć čim je primetila na sebi veću količinu krvi.

Kejra se nalazi u pritvoru, optužena za porodično nasilje i nanošenje teških fizičkih povreda, a kaucija za eventualnu odbranu sa slobode iznosi 2.500 evra.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

 

Share Button
(Visited 2.588 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

13 − two =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.