Kinez dozvoljava ženi da ga tuče jednom sedmično

Share Button

Jedan Kinez potpisao je sa suprugom sporazum koji joj dozvoljava da ga tuče jednom nedeljno. Tridesetdvogodišnji muškarac, izvesni gospodin Džang, odlučio se na ovaj neobični korak nakon dužeg zlostavljanja koje je trpeo od svoje supruge, inače stručnjaka za borilačku veštinu kung fu.

„Nije da želim da ga bijem, ali svađe su neizbežne i u tim situacijama ne umem da se suzdržim“, izjavila je njegova žena „Večernjem listu“ Čongkinga.

Ona je dodala da ga je pretukla tri puta nedelju dana pre sklapanja sporazuma.

Džang je rekao da njegova žena, koja radi kao menadžer prodaje u jednoj trgovinskoj kompaniji, trenira kung fu od najranijeg detinjstva i da ga je kod nje privukao „njen jak i nezavisan temperament“. On je priznao da ga je već tukla tokom perioda udvaranja.

„Jednom prilikom sam je zadirkivao zbog divlje frizure koja joj je davala izgled tigrice. Usledila je svađa, pale su teške reči i tada sam prvi put okusio njene kung fu zahvate“, ispričao je Džang.

Mada se trudi da „drži jezik za zubima“, to mu baš ne polazi za rukom, jer voli da ima poslednju reč, pa uvek zaradi po neku masnicu ili ožiljak.

Da bi koliko-toliko smanjio agresiju svoje žene, uspeo je da je ubedi da potpišu sporazum pred njenim roditeljima. Svaki put kad prekrši dogovoreno, njegova žena će morati da se na tri dana vrati roditeljima. „Kung fu supruga“ priznaje da se uvek pokaje kada vidi svog muža sa masnicom na oku.

„Sada kada imamo sporazum, moraću sebe da prisilim da odustanem od upotrebe sile“, istakla je ona.

Imamluddasampapir.com/Blic
Share Button
(Visited 30 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

8 − four =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.