DŽINOVSKI PENIS: Prostitutka pobegla od mušterije kada je videla njegov „ponos“

DŽINOVSKI PENIS: Prostitutka pobegla od mušterije kada je videla njegov „ponos“
Share Button

Nakon što je mušterija u kenijskom gradu Mtvapi iz gaća izvukao penis džinovske veličine, prostitutka je gola i bosa pobegla iz hotelske sobe.

Žene koje se u kenijskom gradu Mtvapi u Africi bave „najstarijim zanatom“ poznate su u svojoj zemlji po tome što obožavaju strance. Naime, osobe koje nisu „lokalci“ često ih tretiraju mnogo bolje: vode ih na večeru i veoma su nežni.

Mnoge mlade devojke nadaju se da će ih upravo neki egzotični stranac odvesti „u bolji život“, ali to je retko slučaj.

Za jednu „prijateljicu noći“ susret koji je nedavno doživela sa svojom mušterijom definitivno će zauvek ostati u pamćenju. Naime, nakon što je klijent iz gaća izvukao penis džinovske veličine, prostitutka je pobegla iz hotelske sobe glavom bez obzira, prenosi portal „My Zimbabwe“.

Nesrećna žena se toliko uplašila da je kroz hotelski hodnik projurila bukvalno gola i bosa, a tom nesvakidašnjem prizoru svedočili su radnici hotela, gosti i taksisti.

– Ovim poslom se bavim više od deset godina, ali tako nešto još nikada nisam videla. Drago mi je da sam pobegla, jer sam ubeđena da ne bih preživela ili bi, u najboljem slučaju, kasnije trebalo da idem na ušivanje. Ovo nije za šalu – izjavila je.

Recepcionar je potvrdio da je 15 minuta nakon što su beli muškarac i prostitutka ušli u sobu začuo vrisak, a zatim video golu i bosu ženu kako trči hodnikom, da bi se nekoliko sekundi kasnije pojavio i muškarac koji je, navodno, vrištao od smeha.

Izvor: Index.hr)

 

Share Button
(Visited 8.404 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *