Deda (74) tvrdi da je prvo seksualno iskustvo imao sa VANZEMALJKOM: Bila je prelepa. Imala je predivno telo i neobično bledo lice

Share Button

Ludih priča i teorija o vanzemaljcima ima na tone, a jedna takva je i ova. David Hugins ima 74 godine i tvrdi da je pre 57 godina izgubio nevinost s vanzemaljkom.

Foto: youtube

– Sećam se kao da je bilo juče. Šetao sam kroz šumu i naleteo na ženu koja je sedela ispod drveta. Odjednom je ustala i krenula prema meni, a ja sam od uzbuđenja skinuo pantalone najbrže što sam mogao. Ležeći na zemlji i gledajući u nju doživio sam intenzivan i bolan orgazam, a zatim sam se onesvestio, kaže David.

I dalje ne zna zašto je baš on odabran, ali tvrdi da mu to nije bio prvi susret s vanzemaljcima. Kad je imao osam godina, susreo se s „tri dlakava tipa“, piše Daily Mail, a prenosi 24 sata.hr.

– Igrao sam se ispod drveta kad me neko dozivao imenom. Okrenuo sam se i ugledao trojicu niskih dlakavih tipova s ogromnim očima. Krenuli su prema meni i mislio sam da se radi o čudovištima. Pobegao sam, a oni su se okrenuli i pobegli, ispričao je David, koji tvrdi da je čak i posetio „vanzemaljsko kraljevstvo“. Misteriozno biće s kojim je navodno izgubio nevinost nazvao je Kreskent.

– Bila je prelepa. Imala je predivno telo, veoma dugačke nokte, ogromne oči i neobično bledo lice. Ja sam je smatrao svojom devojkom, iako je naš odnos bio na prijateljskoj osnovi, prisetio se Higins.

24sata.hr /Foto:pixabay.com

 

Share Button
(Visited 1.715 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

eight + six =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.