Dajem 500 evra onome ko mi napravi bebu

Dajem 500 evra onome ko mi napravi bebu
Share Button

– Upoznavanje muškaraca nije problem, ali upoznati onog koji hoće dete jeste. Zato, umesto da gubim vreme na besmislene veze platiću za to. Za 500 evra ti ćeš se zabaviti, a ja ću dobiti bebu – piše u oglasu Adeline iz Temišvara.

Adelina (25) iz Temišvara nudi 500 evra muškarcu samo da joj napravi dete jer je, kako kaže, previše nezavisna da bi bila u vezi.

Ona je na svoj Fejsbuk profil postavila oglas u kome traži potencijalnog biološkog oca svog deteta koji će sva prava na odgajanje deteta prepustiti njoj. Adelina tvrdi da nije previše zainteresovana da ima momka ili supruga jer su „muškarci previše nezreli“.

– Upoznavanje muškaraca nije problem, ali upoznati onog koji hoće dete jeste. Zato, umesto da gubim vreme na besmislene veze platiću za to. Za 500 evra ti ćeš se zabaviti, a ja ću dobiti bebu – piše u njenom oglasu.

Adelina navodi da će zainteresovani muškarac morati prvo da obavi test i dokaže da je u stanju da joj napravi dete i moraće da se odrekne prava na bebu.

– Muškarci su nezreli i samo misle na sebe. S druge strane, ja sam zrela, nezavisna žena i želim da podižem dete bez oca – napisala je ona.

Njen oglas je odjeknuo na internetu, a javilo se mnogo zainteresovanih muškaraca. Ipak, Adelina nije zadovoljna zato što većina zainteresovanih njenu ponudu ne smatra previše ozbiljno.

(Telegraf.rs / Izvor: CDM)

Share Button
(Visited 47.280 times, 2 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

one × three =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.