BOLESNO LJUBOMORNA: Svakodnevno stavlja muža na detektor laži!

BOLESNO LJUBOMORNA: Svakodnevno stavlja muža na detektor laži!
Share Button

I kad Stivi izađe na 15 minuta do prodavnice da kupi litar mleka, stavlja ga na detektor laži čim se vrati…

Debi Vud (42) iz Lečesteru u Velikoj Britaniji toliko je paranoična da će je njen partner Stivi (30) prevariti, pa zbog toga proverava njegov telefon, imejl, bankovne račune kako bi ga uhvatila u prevari. Stiviju je zbranjeno da čak gleda žene na televiziji ili u časopisima.

Doktori su otkrili da Debi pati od Otelo sindroma, psihijatrijskog poremećaja koji uzrokuje da pacijenti veruju da su njihovi partneri bili neverni, iako za to nemaju dokaza.

„Laknulo mi je kada sam saznala šta nije u redu sa mnom, ali preda mnom je još dug put. Čak i ako Stevi izlazi na 15 minuta do prodavnice da kupi litar mleka, stavljam ga na detektor laži čim se vrati“, rekla je Debi.

Brinem da nije flertovao sa prodavačicom i samo želim da znam istinu. Mislim da je on divna osoba, ali nije u tome problem – reč je o tome da mu ja ne verujem da ne gleda druge žene. Ne želim da misli da su one zgodne. Ako ste u vezi i ako ste zadovoljni svojim partnerom, trebalo bi da gleda samo tu osobu“, rekla je Debi koja se nakon deset godina provedenih u Americi vratila u Veliku Britaniju pre tri godine, jer joj se raspala trogodišnja veza. Srce joj je bilo slomljeno toliko da je obećala da više nikada neće biti u vezi. Doktori veruju da je upravo ta emotivna trauma krivac njene bolesti.

S druge strane, nezaposleni 30-godišnjak priznaje da njegov život sa Debi nije nimalo lak. 
„Ponekad sam nervozan kada idem na detektor laži i rezultati nisu uverljivi jer mi srca jako lupa, a zbog toga onda Debi sumnja u mene. Onda moram jednostavno da joj kažem da je nisam varao i da je molim da mi veruje. Spreman sam na ovakve stvari, jer znam da smo srodne duše. Ona je za mene posebna i malo ljubomore tu i tamo neće ništa promeniti“, rekao je  Stivi.

 Izvor: Telegraf.rs

 Foto: Daily mail

 

Share Button
(Visited 32.604 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *