Život će vam biti mnogo jednostavniji ako ih IZBEGAVATE: 5 tipova ljubavnih prevaranata

Život će vam biti mnogo jednostavniji ako ih IZBEGAVATE: 5 tipova ljubavnih prevaranata
Share Button

Varalice su gadno prihvaćene u javnosti, nepoželjne u društvu, a naročito u ljubavi – ove ljude jednostavno treba da izbegavate!

Verovatno ste se barem jednom u životu susreli sa ljudima koji obožavaju da lažu i iskusili te laži na svojoj koži. Zato vam donosimo pet stvari po kojima ćete ubuduće moći da na vreme prepoznate ljubavne prevarante i da naučite kako da ostanete ne povređeni.

Evo koje osobe najčešće varaju u vezama:

Teški zavisnici od društvenih mreža

Mnogo istraživanja se bavilo ovom tematikom i sva su pokazala da su oni koji puno vremena provode onlajn na društvenin mrežama skloniji varanju i raskidima. Možda je to tako jer oko njih postoji previše tajanstvenih stvari.

Muške osobe čiji broj godina završava na 9

Naučnici koji su analizirali podatke sa stranica za upoznavanje osoba, došli su do zaključka da “nešto sa strane” najčešće traže muškarci u životnoj dobi od 29, 39, 49 ili 59 godina. Kako se približavamo novoj deceniji svog života, tako smo spremniji na projene i novosti, a očigledno i na neke nove ljude.

Varalice sa stažem

Neko ko je već varao, verovatno će varati i opet. To je najbolje dokazalo istraživanje sprovedeno na Univerzitetu u Južnoj Albami , a odnosi se jednako na muškarce, kao i na žene. Plus, životno iskustvo dokazuje isto.

Osobe koje odjednom pokazuju veći interes za fizičkom interakcijom

Ako vaš partner do sada nije baš bio previše seksualan, možda mu je neko drugi probudio taj instinkt. Seksolog Mari Jo Rapini je rekla da frajeri koji su počeli da varaju imaju više seksualne energije i postaju hiperaktivni. A čim njegove devojke “sa strane” nema pored njega, i njegova devojka postaće dovoljno dobra.

Bogati momci i siromašne devojke

Frajeri koji imaju puno para često su privlačniji nekim devojkama. Ne pokušavamo da generalizujemo, ali taj obrazac ponašanja postoji. A devojke “plićeg džepa” obično lakše padaju na one “dubljeg džepa” u nadi da će postati “klasa više”. Još jednom ponavljamo, to je tumačenje evolucijskih biologa, ne nas.

( TEEN385 )

FOTO: PROFIMEDIA
Share Button
(Visited 449 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

5 + 2 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.