ŽENE OTKRILE ŠTA IH TO „PALI“

Share Button

Pripadnice lepšeg pola iskreno su rekle šta najviše vole kod muškaraca…

Mi, a i svi drugi muškarci na svetu, želimo da otkrijemo šta to žele vole i šta ih to uzbuđuje. Čitajući razne ankete i pričajući sa mnogoborjnim devojkama i ženama došli smo do sledećih zaključaka:

1. Šake

Devojke su rekle da obožavaju snažne i muževne šake na mušakrcima. One vole da osete snagu i dominantnost, a šake su te koje poručuju upravo to. One su takođe dodale da obožavaju kada ih muškarci sa snažnim šakama dodiruju i maze.

2. Ljubljenje u čelo

Žene vole emotivniju stranu muškaraca, a za njih nema lepšeg osećaja od poljubca u čelo. One obožavaju kada ih njihovi miljenici ljube u čelo i tada se osećaju bezbedno i voljeno.

3. Kada se ne trude previše

Verovali ili ne, žene vole muškarce koji ne žele da se polome oko njihovih želja.

4. Kontakt očima

„Ništa nije tako seksi kao kada vas muškarac pogleda direktno u oči“, rekla je jedna od ispitanih devojaka. Mnoge su imale sličan odgovor i dodale da ih to i te kako pali i uzbuđuje.

5. Kad se ne plaše da prave budale od sebe

Žene obožavaju muškarce sa smislom za humor, ali najviše vole one koji vole da se našale na  voj račun i one koji vole da se glupiraju. Naravno, ti muškarci moraju imati meru i ne smeju preterivati.

6. Dobro oblačenje

Lep muškarac je još lepši kada je dobro obučen. Žene prosto balave za mušakrcima koji imaju stila i koji znaju kako da se obuku za svaku priliku.

7. Muškarci koji majstorišu

Muško je muško i to mora uvek da bude. Zbog toga žene preferiraju sposobne muškarce koji znaju da majstorišu i popravljaju razne stvari po kući, ali i okolo nje.

Imamluddasampapir.com/muškimagazin.rs
Share Button
(Visited 129 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

six + four =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.