Žene koje se ovako ponašaju u krevetu muškarci nikada neće prevariti

Žene koje se ovako ponašaju u krevetu muškarci nikada neće prevariti
Share Button
Mnoge žene se u vezi često osjećaju nesigurno, posebno kada su jako zaljubljene u svog partnera. Instinkti ih vuku da postanu zahtjevne, posesivne i previše kontrolišu partnera samo zato što se u nekim trenucima veze ponaša čudno.

Odmah da vam razjasnimo: muškarci se mogu ponašati čudno iz više razloga. Jednostavno, nekad im dođe tako, drugi put zato što su gladni, treći put zato što nisu zadovoljni poslom itd. Muškarci vole da se unaprjeđuju i u različitim fazama života uživaju u različitim stvarima. Stoga, ako želite da ga učinite srećnim, privrženim i vjernim, učestvujte i vi u promjenama koje život donosi.

Ako uzmemo u obzir da muškarci nisu pretjerano zahtjevni u spavaćoj sobi, onda je to polje u kojem treba da briljirate. Evo i kako:

1. Preuzmite kontrolu i nemojte da se stidite 

Prije svega, svaki muškarac priželjkuje malo agresivniju ženu u krevetu. Obožavaju žene koje se ne stide da kažu šta žele da im rade, pričaju prljavo i uživaju u orgazmima. Žena koja šalje erotske poruke, započinje seks u javnosti, provocira i igra se sa sobom jeste fantazija gotovo svakog muškarca.

2. Ispunite mu fantaziju 

Nemojte raditi ništa što vama, a možda ni njemu ne prija. Na primjer, ne vole svi muškarci analni seks i ne treba da se osjećate obaveznom da mu to i nudite – jednostavno ga pitajte šta je ono što želi da mu radite, a ranije niste. Ko zna, možda će i vama prijati ta promjena.

3. Čitajte mu misli 

Takođe, nije dovoljno da budete samo dobra ljubavnica. Idite malo dalje i pokušajte da mu ostvarite fantazije. Iako vam to nikada neće reći, muškarci čeznu da im „čitamo misli“ ili da to bar pokušamo. Jednom je na Fejsbuku osvanula zanimljiva fotografija porno-zvijezde s tekstom – “Djevojka iz snova: Vidi svog dečka kako gleda pornić i kaže ‘Hajde da to probamo’“. Ima istine u tome! Umjesto što se osjećate šokirano i ugroženo od njegovih želja, zašto ne biste otvorili um i razbili s njim pojedine tabue?

4. Saznajte šta ga pali 

Ako gleda porniće ili misli o drugim ženama, zapitajte se šta je to što ga najviše uzbuđuje u tome. Da li vi možete da mu ostvarite tu fantaziju? Jednom kada svoje fantazije nauči da povezuje sa vama nema šanse ni da će pomisliti da vas prevari, jer ćete vi biti ta s kojom će prvi poželjeti sve to da dijeli.

Foto: Profimedia
Share Button
(Visited 3.532 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *