Zašto žena treba da bude GLASNA U SEKSU i još 14 stvari koje muškarci obožavaju U KREVETU!

Share Button

Zbog čega to muškarci neku ženu smatraju dobrom u krevetu? Od 15 stavki iskoristite bar neku i unesite nešto novo u svoj ljubavni život, kaže Trejsi Koks, ekspert za veze i seks…

Muškarci pre svega žele ženu koja je sigurna u sebe i svoje seksualno umeće, koja zna što želi, ali je i avanturistički nastrojena. Istraživanja pokazuju da žene svoju divlju stranu često sputavaju jer misle da ih muškarci neće ozbiljno doživeti, neće ih uzeti u obzir kao buduće supruge. Ipak, za vezu je potreban i dobar seks. Evo ključnih momenata.

1. Žena da inicira seks

Muškarci često prigovaraju da žene ne žele da iniciraju seks, što ostavlja poruku da imaju seks samo zato što muškarci žele.

2. Da ne osuđuje

Žene koje su otvorene prema seksualnim željama muškarca vrlo su zanimljive. Koga ne bi odbio zgrožen izraz lica ili komentar „stvarno si čudan“! Ako ono što on želi vama ne nanosi fizičku ili psihičku nelagodnost, zašto ne biste probali? A ako žena nešto ne želi upravo ovih razloga, muškarac bi to morao da razume.

3. Ne boji se da kaže ne

Nisu baš seksi ni žene koje pristaju na sve što partner želi. Može se osetiti da sve to rade jer žele da zadovolje muškarca, a ne jer imaju potrebu za tim. Napravite ponekad nešto za partnera jer on to želi, ali iskrenost u seksu je najprivlačnija.

4. Podnosi njegovu „mračnu stranu“

Nekontrolisane emocije, ludilo od užitka… Mnoge žene taj deo voljenog muškarca može zabrinuti jer se pitaju do koje granice ide i hoće li im ostati veran? Ali to može značiti i da on ima potrebu da samo vi vidite tu njegovu stranu i baš niko drugi.

5. Voli raznolikost

Muškarci vole da njihova devojka izađe napolje bez gaćica, da masturbira pred njim, da gleda porniće sa njim… Muškarci jednostavno žele raznolikost. I ženama je potrebna raznolikost, pa budite otvoreni za nove ideje, predložite ih i vi.

6. Zna šta želi

Muškarac želi da kažete šta želite i kako želite. Fokus na samu sebe nešto je što će svaki muškarac ceniti.

7. Dobra je prema njegovom penisu

Muškarce ne privlači tepanje tipa „moj maleni“, nego nešto malo prostije. Kako su muškarci poprilično opsednuti veličinom svog penisa, njima je odlično ako ne moraju da brinu o tome dok su sa partnerkom. Žene, slobodno im dajte komplimente, nadimke i uvek obraćajte pažnju na njih.

8. Daje i prima oralni seks

Trejsi smatra da je to koliko partneri daju i primaju oralni seks znak koliko su dobri u krevetu. Taj čin je u stvari i vrlo intiman, možda intimniji od samog seksa, i to samo ako je obostran. To znači prihvatanje partnera i seksa s njim onakvim kakav je – a seks je često znojav, neuredan, nimalo damski.

9. Taktično daje povratne informacije

Svaki muškarac želi da je najbolji kog je žena ikad imala, a pogotovo ako tu ženu voli. Onda zaista želi da je ona svaki put seksualno zadovoljena. Upravo zato je otvoren za uputstva šta bi trebalo da uradi da žena uživa. Ali naravno, taktično, jer ne želi pritom da ispadne da ne zna šta radi. Najsigurnije je da uz svako uputstvo ide i mali kompliment.

10. Glasna je, ali ne previše

Kada neko ćuti sve vreme u toku seksa, ne proizvodi baš nikakav zvuk, seks može biti vrlo čudan i pomalo neugodan jer zvukovi, između ostaloga, potvrđuju da je dobro. Ipak, previše glasni partneri nekima mogu biti odbojni.

11. Zadovoljna je svojim telom

Svi mi imamo zablude i predrasude o svom telu, ali žena koja dopušta da je muškarac gleda i divi se njenom golom telu uvek pobeđuje nad ženom sa telom supermodela koji ne da je muškarac dira na određenim mestima jer je tamo „debela“.

12. Voli da se oblači maštovito

Iako žene veruju da ih muškarci stalno skidaju pogledom, oni nas najčešće oblače u korset, tange, štikle i kožnu haljinu… ili uniformu medicinske sestre. Ako se osećate „glupavo“ ili pak „debelo“ u nekom od seksi stajlinga koje vam je on odabrao, uzmite nešto slično što vam odgovara – nema smisla da se osećate nelagodno u krevetu. Dobar komplet donjeg rublja uvek je poželjan.

13. Ne glumi redovno orgazme

Trejsi naglašava „redovno“ jer povremeno, kaže, sve žene to rade. Ako muškarac sve radi dobro i s njim ste zadovoljne, ponekad je čak i dobro odglumiti. Problem je kada se glumi često, jer to ipak znači da niste zadovoljne seksualnim životom i mogle biste da razmislite o promeni.

14. Hvali ga pred prijateljima

Muškarci vole međusobno da se hvale, pa ako ga žena povremeno pohvali u društvu osećaće se fantastično. Dovoljno je reći da uživate s njim ili da mu diskretno date kompliment i osvojile ste ga zauvek. Nasuprot tome, ako izbegavate da ga poljubite u društvu to može biti loš zna

15. Ne misli da je on robot

Penisi imaju svoje vlasnike, a oni nekada imaju slobodan dan, pod stresom su, zabrinuti. To sve znači da on ne može svaki put da vam da svoj maksimum. Žene treba da budu svesne toga i da prate svog partnera. Važno je da reagujete na to kao na normalnu situaciju, a ne da on to doživi kao ličnu uvredu.

Srbija Danas/BlicFoto: Profimedia

Share Button
(Visited 4.632 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

twelve − 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.