Vaš drugar vas neće izdati! Ovo je HRANA ZA PENIS – Jedite ovo i NE BRINITE ZA SNAŽNU EREKCIJU!

Vaš drugar vas neće izdati! Ovo je HRANA ZA PENIS – Jedite ovo i NE BRINITE ZA SNAŽNU EREKCIJU!
Share Button

Oni koji su probali, garantuju uspeh!

Naš narod kaže “Kakav na jelu, takav na delu”. Zato, ako ne biste da vam se desi da vaš vršnjak zakaže u ključnom trenutku, obavezno pre seksa konzumirajte nešto od ove hrane i pića sa afrodizijačkim dejstvom.

Kafa

Kofein poboljšava metabolizam, ubrzava krvotok, poboljšava izdržljivost. Jednostavno, daje vam nephodnu energiju za noćne, ljubavne akcije.

Ostrige

Ostrige su pune minerala cinka i vitamina B6, koji su od vitalnog značaja za lučenje testosterona, pa samim tim i bolju erekciju.

Ljute papričice

Začinite ljubavni život ljutim papričicama. Kada se vaše lice zarumeni nakon konzumiranja karija, to se krvni sudovi šire zahvaljući efektu ljutih papričica. I ne samo da vaši krvni sudovi lica dobijaju podsticaj, već i najsitniji kapilari u vašem penisu.

Pixabay

Banane

Muškarci s čvrstom erekcijom imaju zdravo srce. Zato, jedite banane, zbog kalijuma, koji je dobar za vaše srce i cirkulaciju. Ukoliko ne volite banane, svoju dozu kalijuma pronađite u pomorandžama ili krompiru ispečenom s ljuskom.

Luk

Fitohemikalija alicin u crnom i belom luku proređuje krv i poboljšava cirkulaciju, pa samim tim i erekciju. Antiafrodizijački zadah luka izbeći ćete pepermint bombonama ili žvakanjem peršuna, a najbolje rešenje je da i svoju partnerku nagovorite da ga jede.

informer.rs

Foto:

Shutterstock

Share Button
(Visited 8.377 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *