VARALE SMO SVOJE MUŽEVE, a ovo su razlozi

VARALE SMO SVOJE MUŽEVE, a ovo su razlozi
Share Button

Nisam bila zaljubljena u čoveka s kojim sam ga prevarila. Ali, ponašao se prema meni onako kako sam htela da me muškarac tretira.

Nedostatak emocija, udaljenost i strah od usamljene budućnosti su česti razlozi zbog kojih se žene odlučuju na aferu. Ovih 15 žena je podelilo svoja iskustva i razloge na „Redditu“.

1. Nisam ga mogla ostaviti zbog dece

– Varao me je u više navrata, a ja nisam bila spremna da ga ostavim zbog dece, pa sam mu želela vratiti istom merom spavajući s nekim drugim. Volela bih da sam se oduprla svojim porivima. Ostavila sam ga dva meseca kasnije – „Orange Paisley“, aktivni komentator na „Redditu“.

2. Želela sam da se emotivno povežem 

– Da, varala sam svog muža pre nego što smo se venčali. To nije bilo fizičko, nego emotivno povezivanje za koje je moj muž smatrao da je isto varanje. Što sam i ja kasnije priznala. Nije bilo potrebe za tim i dan danas se nosim s tim. Imali smo puno problema i zbog svega što se događalo, moj muž je odjednom samo otišao. Nismo se viđali preko godinu dana i u to vreme sam se viđala s nekim drugim. Onda se odjednom vratio i ja sam se ponovno odlučila za njega. Nakon lepog početka, vratili smo se svađama i nepoverenju tako da sam uskoro to prekinula i ponovo počela da izlazim sa čovekom kog sam upoznala kad me on ostavio “ – piše „plaindesprit“.

3. Nisam bila u zdravoj i zadovoljavajućoj vezi

– Nekako sam prevarila svog dečka pre sto godina. U svoju obranu, imala sam samo 19 godina, a moj tadašnji dečko je par meseci kasnije priznao da je homoseksualac. Tako da sigurno nisam bila u dobroj i zdravoj vezi – napisala je „emmster“.

Par se ljubi na krevetu
Par se ljubi na krevetufoto: Shutterstock

4. Vratio mi se kad se dobro zabavio

– Varala bih svog sadašnjeg dečka jer mi je pre dao nogu kako bi mogao izlaziti s nekim drugim, a onda kad se zabavio, vraćao se meni. Samo sam čekala da se pojavi prava prilika – napisala je „Anonymous“.

5. Jedne večeri je prešao sve granice

– Prevarila sam jednog muškarca u svom životu… Nije bio dobar prema meni i stalno me optuživao da ga varam. Jedne večeri mi je dojadilo kad mi je rekao da ću spavati s fotografom koji me slikao i pomislila sam – ko ga šljivi. To je bilo jako nezrelo od mene, ali bar sam odlučila idući dan da ga ostavim. Nemam nameru da ponovo varam – otkrila je „Anonymous“.

6. Bojala sam se da ostanem sama

– Nisam bila zadovoljna svojom vezom, a bojala sam se da ostanem sama. Ne volim sukobe i strašno sam se bojala da ću pogrešno odlučiti, bilo da ostanem ili da ga ostavim. Zbog toga sam puno plakala. Znala sam da pati zbog mog ponašanja, ali jednostavno se nisam mogla prisiliti da ga ostavim… Nakon nekog vremena sam ga ipak ostavila. Varanje je neoprostivo, i budući da sam ja ta koja je varala, nisam zaslužila da budem s njim – napisala je „Harley Spencer“.

7. Nešto je nedostajalo…

– Bila sam s nekim par godina. U našoj vezi je oduvek nešto nedostajalo pa sam u jednom trenu nekog upoznala. Nakon godinu dana druženja znala sam da ne mogu više skrivati svoja osećanja. Emotivno sam varala već mesecima, a onda se dogodio i fizički deo i tu sam odlučila da prekinem svoju vezu kako bih bila s tom drugom osobom – rekla je anonimno jedna žena.

Žena zavodi muškarca
Žena zavodi muškarcafoto: profimedia

8. Veza nije bila to što treba da bude 

– Preko šest godina zajedno, a nešto jednostavno nije štimalo. Sve zajedničke uspomene, iskustva i vreme koje smo proveli zajedno otežavali su da priznam da to nije to. Varala sam ga emotivno, ulovio me je, prošli smo zajedno pakao, i nekako mi je na kraju oprostio. Pokušali smo još jednom. Ali nakon par meseci smo prekinuli, što je bilo jako teško. Još uvek je – napisala je „throwawycheat“.

9. Prevarila sam čoveka koji me zlostavljao

– Moj muž je bacao stvari. Udarao ih. Lomio stvari. Psovao i vikao na mene. I dizao je ruku na mene. A ja ga nisam mogla zaustaviti. Nisam bila zaljubljena u čoveka s kojim sam ga prevarila. Ali, ponašao se prema meni onako kako sam htela da me muškarac tretira. Bilo mu je bitno šta želim i koje su moje potrebe. Uradila bih sve za njega. A naša veza… to je bio seks, ali i samo s tim seksom, on me je više poštovao, nego moj muž – ikad. Stoga, da, prevarila sam svog muža. Ali nikad nisam prevarila čojeka za kog sam se udala. Prevarila sam svog zlostavljača. I svog tamničara. – prepričala je „finallyfree“.

10. Prepustila sam se…

– Bio je petak i bila sam napolju s drugaricama. Već je prošlo puno vremena otkad sam bila u pravom ženskom izlasku, tako da smo se jako opustile. Slučajno sam naletela na bivšu koleginicu s posla koja je bila s dečkom i par svojih prijatelja. Zezali smo se i kasnije su me pozvali u njihovu hotelsku sobu. Znala sam šta će se dogoditi, ali sam ipak otišla s njima. Zavela me je i na kraju sam se seksala s oboje. U tom trenu je bilo neverovatno, ali kasnije sam se gadila sama sebi. Ne znam zašto sam to uradila, jednostavno me je ponelo. Volim svog muža. I ne mogu verovati što sam uradila. – napisala je „Billie Jean is not“.

Zaljubljeni par u krevetu
Zaljubljeni par u krevetufoto: profimedia

11. Moja izolacija se pretvorila u sebičnu fizičku potrebu

– Juče sam prevarila muža. Nisam to planirala, nisam to smislila, jednostavno se dogodilo. U tom trenu je već devet meseci bio u ratnoj misiji i strašno mi je nedostajao. Živim u gradu u kom sam zapravo sama, bez porodice i bliskih prijatelja. Strašno sam se udaljila od svih i ponekad se činilo kao da živim u zatvoru. Pre par dana u kafiću sam upoznala muškarca zahvaljujući nalepnici na laptopu benda za koji sam bila sigurna da niko nikad nije čuo. I on ih je slušao. Seo je i nakon par sati razgovora završili smo u njegovoj kući – podelila je „mtwife88“.

12. Upoznala sam muškarca koji je uživao da provodi vreme sa mnom 

– Bila sam u vezi na daljinu. Počeli smo da izlazimo smo u srednjoj školi i ja sam uskoro otišla na fakultet. Uvek se žalio što mora da dođe kod mene, a to što sam ja dolazila svaki vikend nije bio problem. Takođe, nije voleo da puno priča na telefon ili da se dopisuje sa mnom. Onda sam upoznala dečka koji je obožavao da priča sa mnom, a budući da nisam imala puno prijatelja bila sam preserećna da imam nekoga s kim mogu provoditi vreme. Iako je imao devojku, stalno mi se nabacivao. Bila sam usamljena i slaba. A on je bio veliki manipulator. Završili smo zajedno, a ja i moj dečko smo ubrzo prekinuli. Par godina kasnije smo ponovo počeli da izlazimo i nakon dve godine veze sam mu priznala aferu. Bio je povređen, ali bio je svestan da mi je žao što se to dogodilo – prepričala je „thatsmychairb“.

13. Mislila sam da me je prevario

– Mislim da postoji više razloga zašto sam se odlučila na aferu. Pod jedan, bila sam uverena da me vara, i drugo, bio je jako nasilan. S tim drugim čovekom sam se osećala poželjno i seksi, a budući da sam se sa svojim muškarcem osećala kao smeće, pala sam na tog drugog muškarca. Nakon svega što sam uradila, i napisala, mogu reći da mi je danas žao što sam to uradila jer sam se odavno zaklela da neću nikad varati – napisala je „Shadow23“

Žena zavodi muškarca

14. Bojala sam se obveze

– Bojala sam se ozbiljne veze, a on je hteo da mi budemo par. Nisam bila spremna tako da sam se jedno veče napila i spavala s drugim frajerom. I da, rekla sam mu idući dan  – napisala je korisnica „CarolineManihot“.

15. Uvek je glumio žrtvu

– To što sam prevarila svog dečka mi je dalo uvid u našu vezu i shvatila sam da je to čista katastrofa. On je uvek glumio žrtvu, i uvek mi je nabijao osećaj kriivice, čak i zbog najobičnijeg neslaganja, stalno mi je indirektno davao do znanja da će se ubiti ako ga ostavim i slično… Ne kažem da je to što sam uradila u redu, ali ponekad zahvaljujući ovakvim stvarima shvatiš da stvari nisu dobre i da treba da budu drugačije. – napisala je „feelingblue“.

Izvor: 24sata.hr

 Foto: Shuterstock
Share Button
(Visited 2.792 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

5 × one =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.