Urnebesni seksualni priručnik za žene iz 1894. godine

Urnebesni seksualni priručnik za žene iz 1894. godine
Share Button

Urnebesno smešni i gotovo nestvarni saveti o seksu koje su devojke i žene morale da poštuju u 19. veku.

Davne 1894. godine, sveštenikova žena Rut Smiters napisala je priručnik “Saveti za bračne partnere” u kom je na vrlo ozbiljan i predan način izlagala stavove i delila savete o ljubavnom životu u braku. Njeni saveti su, u vremenu u kom su nastali, verujemo bili izuzetno svrsishodni.

Priručnik za ponašanje u braku

Priručnik savetuje žene da se u škakljivoj situaciji treba postaviti veoma škrto i da ljubavni čin ne treba često ponavljati.

– Odbijte muškarca. Ako to ne učinite, on će svakodnevno tražiti seks. Zato se obavezno tome usprotivite.

– Kako izbeći poljubac? Ako muškarac pokuša da vas poljubi u usta, okrenite glavu u stranu kako bi vas poljubio u obraz.

– Pametna mlada nikada neće dozvoliti da je muž vidi bez odeće, niti će ikada doći u situaciju da svog supruga zatekne bez odeće.

Muškarci su perverzni!

– Muškarci su po prirodi perverzna bića. Ako im samo nagovestite da biste imali nešto s njima, oni će i to prihvatiti. To znači da se može dogoditi normalan odnos u nenormalnim pozama.

– Žena mora da bude nepomična tokom odnosa da njen suprug ne bi njene pokrete shvatao kao seksualno zadovoljstvo.

– Većina muškaraca će od supruge zahtevati seks svaki dan, a mudra žena će prvih četiri meseca taj čin dopuštati samo dva puta nedeljno, a nakon toga i taj broj treba smanjivati.

– Tokom seksualnog odnosa najbolje je ćutati, ali možete i pričati, mada ne bilo šta – najbolje je govoriti o kućnim poslovima i to neprekidno.

– Boli me glava. Glavobolju ili migrenu najbolje je odglumiti sat vremena pre odlaska na spavanje.

– Ako već ne možete da izbegnete seks, ugasite sva svetla u spavaćoj sobi. Budite mirni, možda će se saplesti i povrediti na putu do postelje, a vi izbeći nesreću. Možete se pratviti i da ste mrtvi.

-Posle seksualnog čina, kao inteligentna supruga treba da sprečite muža da mirno zaspi. Zvocajte mu o tome šta sve treba da obavi sledećeg dana.

Bez romantike, molim!

– Sam seksualni čin ne sme biti nimalo romantičan. Dozvolite mu samo da vam podigne noćni ogrtač do kukova, a on sme da otkopča samo dugmad na donjem delu pidžame.

Izvor: LaBella.life

Share Button
(Visited 3.481 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 + eleven =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.