Trend zaludeo svet, muževi uživaju da gledaju dok im žena vodi ljubav sa drugim

Trend zaludeo svet, muževi uživaju da gledaju dok im žena vodi ljubav sa drugim
Share Button

Muškarci otkrili šta ih najviše privlači u novom trendu.

Trojka je i dalje popularna, ali u jednom mnogo perverznijem obliku. Tu su muž, žena i treći muškarac sa kojim žena vodi ljubav dok muž sve to posmatra. I vrlo često ga oboje tom prilikom ponižavaju na razne načine.

I verovali ili ne, postoje muževi koji u tome naročito uživaju. Novinarka portala „Metro“ rešila je da porazgovara sa njima i pita ih kakvo to zadovoljstvo nalaze u tome što poniženi gledaju svoje žene sa drugim muškarcima. Evo šta oni kažu.

Džon, finansijski direktor iz Pariza (45)

Obožavam da imam moć nad submisivnom ženom i naročito nad njenim muškarcem, naročito ako je on vezan. To zapravo pomaže nesigurnim muževima, onima koji se plaše da će ih žena ostaviti, da im je penis premali ili da neće moći da je zadovolje. Nekada muževi samo gledaju mene sa njihovim ženama, a nekada ih i ponižavam svakakvim zahtevima.

Sajmon, IT konsultant iz Londona (29)

Radim to sa svojom devojkom, jer mi se dopada bespomoćnost koju osetim u toj prilici. Pali me to kad vidim da neko drugi spava sa mojom devojkom a ja ne mogu ništa da uradim povodom toga.

Inače sam vrlo dominantan kada smo nas dvoje sami, ali čim se pojavi drugi muškarac, povlačim se. Nemam nikakvu interakciju sa tim muškarcima koje menjamo, volim samo da ih gledam.

Hari, bankar iz Londona (55)

Obožavam da budem taj muškarac koji će zadovoljiti ženu i to ispred njenog muža. Baš sam pre par dana imao trojku sa jednim parom, sate smo proveli zajedno. Ispostavilo se da je muž biseksualac, pa me je usput i oralno zadovoljio.

Sem, advokat iz Toronta (31)

Pretpostavljam da svako traži neko drugačije zadovoljstvo iz ovakvih trojki. Meni zadovoljstvo predstavlja činjenica da posmatram partnerku dok isprobava nešto sasvim novo. Ima tu i mnogo ljubomore, naročito je bilo u početku. Ja sam uvek bio taj koji je dominantan a i sada u trojkama se ne zadovoljavam samo gledanjem, volim i da učestvujem, a nekoliko puta se desilo da ja završim sa tim muškarcem, a moja žena nas posmatra.

AUTOR: 

Foto: Ilustracija: Shutterstock
Share Button
(Visited 512 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fourteen − three =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.