SUROVO, ALI TAČNO: Evo kakve su žene koje privlače OŽENJENI muškarci!

SUROVO, ALI TAČNO: Evo kakve su žene koje privlače OŽENJENI muškarci!
Share Button

Muško ženski odnosi nikada nisu bili jednostavni. Čak i ono što počne kao „mirna luka“, najčešće u nekom periodu naiđe na „nemirno more“.

Ipak, ono što je oduvek mnoge intrigiralo jeste činjenica da su mnogim ženama privlačniji muškarci koji su u vezi ili braku, od onih slobodnih. Ako vam se nekada desilo da osećate neopisivu privlačnost prema nekome ko nosi burmu, za postoji valjani razlog.

Tuđe slađe

Iako ste sigurno mnogo puta čule ovu izreku, ona je najčešći razlog zbog kojeg se žene „lepe“ za zauzete muškarce. U ženama ume da proradi ta neka vrsta sujete i inata zbog koje jednostavno moraju sebi da dokažu da „ona druga“ nije toliko posebna i da je muškarac ustvari sa pogrešnom osobom.

Emocionalni hendikep

Koji god da je razlog zbog kojeg ste došli u ovu situaciju, emocionalni hendikep vas može odvesti pravo u ruke oženjenog čoveka. Ovde se podrazumeva da vi zapravo i ne verujete da prava ljubav postoji, a upravo činjenica da je oženjeni muškarac zainteresovan za vas vam i potvrđuje to. Vi ne dozvoljavate da se emocionalno približite tom čoveku, ali zbog manjka empatije, ne razmišljate ni kako vaši postupci utiču na njegovu ženu. Kada bi vas neko pitao „zašto ste sa njim“, prvi odgovor koji bi vam prošao kroz glavu je „jer mi se može“.

Adrenalinski zavisnik

Još jedan „problem“ u glavi, koji je posledica ko zna kojih situacija iz prošlosti, jeste potreba za uzbuđenjem i adrenalinom. Ukoliko se viđate sa oženjenim muškarcem, pretpostavlja se da to ne radite baš u samom centru grada ili na lokacijama koje su prometne. Međutim, upravo u tom skrivanju mnoge žene vide uzbuđenje, a ponekad i „izazivaju“ sudbinu posećujući prometna mesta.

Nije tvoj – ne može da te povredi

Kada ste u vezi sa oženjenim čovekom, stvari su poprilično jasne, žena je sa jedne strane, vi sa druge i nema prostora za povređene emocije. Znate u šta ste se upustili, znate da ne možete da očekujete ništa od njega, da će žena uvek doći na prvo mesto, ali i to je sasvim fer, zar ne? U vašoj glavi je sigurnije znati da „od veze na duže staze nema ništa“, nego upustiti se u normalnu vezu gde vam je ishod neizvestan.

Ipak, ono što mnoge žene ne znaju jeste da upravo „čuvanjem sebe“, prave mnogo veću štetu. To što ćete vi znati da je vaša veza osuđena na propast automatski podrazumeva da ste sebi uskratile pravo da možda ostvarite vezu koja će imati uspeha. Tačno, šanse su 50-50, ali zar nije bolje imati 50 odsto šanse za uspehom, nego 100 odsto šanse za neuspehom?

Razmislite o tome…

Srbija Danas/J.G.

Foto: Profimedia
Share Button
(Visited 3.110 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four − three =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.