Stručnjaci otkrili: Ovo je 5 pravila za savršen seks

Stručnjaci otkrili: Ovo je 5 pravila za savršen seks
Share Button

Ponekad se uz užurbani tempo i stresan način života odražava strast pod čaršafima.  Stručnjaci za seks, na sreću, otkrili su za „Hafington Post“ pet pravila uz pomoć kojih će vaš seksualni život ostati uvek živahan. Ovo su ta pravila:

„Nevera“ – fantazije i snovi su jedno, a stvarnost je drugo. Malo sanjarenja nikom ne škodi i to ne znači da više ne volite svog partnera ili da bi trebalo da prekinete vezu kao što to većina pomisli.

Predigra – oralni seks, dodirivanje i druge vrste stimulacije predstavljaju veliki užitak, ali stvaraju i napetost za ono što sledi uskoro. Predigra čini seks zanimljivim i nepredvidivim, ali vas i opušta i priprema telo.

Učestalost – jednom kada postanete roditelji, seksualni život se svakako menja, ali istraživanja Univerziteta u Torontu pokazala su da seks jednom nedeljno povećava količinu sreće u vezi. Stoga, bez izgovora i one dobro poznate „Boli me glava“.

Usredsređenost – fokusirajte se na ono što vas uzbuđuje kod partnera, a ne na ono što vam smeta. Stručnjaci za seks podstiču parove da se prisete šta ih je privuklo na partneru kako bi „osvežili“ situaciju u spavaćoj sobi

Vreme samo za vas – ponekad zbog dece i obaveza parovi zaborave da „izlaze“ sami. Povremeno dozvolite sebi sastanak samo s partnerom nakon kojeg će uslediti seks bez straha da vam neko upadne.

Krstarica.com

Share Button
(Visited 977 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *