STOJEĆI ZMAJ, NAJMOĆNIJA POZA IKAD! Četiri poze koje garantuju SNAŽNE ORGAZME!

STOJEĆI ZMAJ, NAJMOĆNIJA POZA IKAD! Četiri poze koje garantuju SNAŽNE ORGAZME!
Share Button

Izlude svaku ženu!

Pereca –  Dok žena leži na levom boku, muškarac treba da na kolenima bude iznad njene leve noge, a ona desnom treba da ga obujmi, tako da njom dodiruje predeo muškog stomaka. Tako će joj noge biti dovoljno raširene, a opet ne isuviše, a muškarac će imati bolji pristup klitorisu nego što je to inače slučaj, i samim tim više će nadražiti i uzbuditi partnerku.

Stojeći zmaj Neki tvrde da je i ovo najmoćnija poza ikad, u kojoj se fantastično stimuliše G-tačka. Radi se o varijaciji „doggy style“ poze u kojoj je žena oslonjena i na ruke i na kolena, a na samoj ivici kreveta. Muškarac stoji i uzima je otpozadi, i trudi se da joj spoji kolena, kako bi otvor bio uži dok prodire u nju.

Ispravljač U ovoj pozi ona treba da leži na stomaku, licem okrenutim ka krevetu i sa skupljenim kolenima, a izdignutim kukovima. Muškarac leži na njoj ili iznad nje i ulazi u nju tempom koji želi. Ako je potrebno, stavite jastuk ispod kukova.

Stub poza –  Muškarac treba da legne na leđa sa jednom ispruženom nogom, a drugom savijenom u kolenu. Žena sedi na partneru okrenuta leđima, tako što jednu nogu savija u kolenu tik uz njegovu savijenu, a drugu prebacuje preko iste noge muškarca. Ova poza bi trebalo da podseća na obrnutu kaubojku, samo što je izvrnuta.

Srbija Danas

Foto: Profimedia
Share Button
(Visited 14.660 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

11 − five =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.