SEKS U KUHINJI – DOBRE I LOŠE STRANE

Share Button

Da li ste nekada imali seks u kuhinji?

Istraživanja su pokazala da je seks u kuhinji fetiš mnogih muškaraca. Oni kažu da im prija kada to rade u kuhinji jer je to drugačije i divlje iskutvo koje se ne može rečima opisati. Ipak, iako neki obožavaju seks u ovom delu stana ili kuće, drugi kažu da ovo može biti problematično iskustvo.

Mi smo odlučili da navedemo loše i dobre strane kuhinjskog seksa, pa evo o čemu je reč:

Dobre strane:

U dužim vezama i brakovima, često se javlja zasićenje i dosada, pa parovi imaju problema da to reše. Seks u kuhinji je dobar, jer pruža novo iskustvo u kojem možete uživati. Ako upražnjavate seks u kuhinji biće vam kao na filmu i defnitivno ćete začiniti svoj ljubavni život.

Poze koje možete primenjivati u kuhinji su takođe veoma dobre, jer muškarac obično stoji, dok devojka sedi na šanku ili radnoj površini.  Pored sebe uvek možete imati i hranu uz pomoć koje možete dodatno zapaliti atmosferu i uzbuditi strasti.

Loše strane:

Kada malo bolje pogledate, videćete da je kuhinja najopasniji deo vašeg stana ili kuće. Oštri predmeti, noževi, struja i voda. Sve to može da ugrozi život. Ako vam je kuhinja mala, postoji mogućnost od povreda jer neko može udariti glavom o oštru ivicu ili u neki radni element. Ako imate klizave pločice i tu postoji velika mogućnost od povreda jer se neko lako može okliznuti.

Dakle, ako želite da se ludo zabavite u kuhinji, onda dobro obratite pažnju na svoje okruženje i sklonite sve predmete koji vam mogu ugroziti život.

Imamluddasampapir.com/muškimagazin.rs
Share Button
(Visited 40 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

3 × 2 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.