Sa ovakvim ženama se muškarci ne igraju: Zbog ovakvog ponašanja su u srećnim vezama

Share Button

Sigurno ste umorni ste od ulaganja vremena i energije u pogrešne osobe, samo kako bi bili povređeni opet. I sada želite da upoznate pravog, nekog potpuno drugačijeg od svih predhodnih. Ali postoji strah…

Nakon svega što ste prošli, niste sigurni da li da  nekom date šansu kako ne biste ponovo bili izigrani i izgubili dragoceno vreme.

Otkrivamo vam uspehe žena koje su u srećnim vezama, samo zato što znaju sledeće stvari o muškarcima, i na osnovu toga otvaraju svoje srce samo određenima. Evo šta vam one savetuju:

1. Izbegavajte momke koji imaju nisko samopoštovanje

Ukoliko on ne voli i ne poštuje sebe, verovatno neće voleti i ceniti vas na zdrav način. Nađite nekog sa visokim samopoštovanjem, to je jako važno.

2. Pobrinite se da vam se poklapaju vrednosti koje se tiču porodice i veza

Pogledajte dobro kakav život vodi. Da li ima zdrave veze sa porodicom i prijateljima koje dugo traju je jako važno. Ukoliko je sklon da menja prijatelje i da se prema porodici ophodi loše, bežite od takvog tipa.

3. Ne prihvatajte njegovo loše ponašanje

Razmislite šta vam je smetalo u poslednjoj vezi i zapišite sve to na papir. Da li je vaš bivši bio pasivan, agresivan, negativan, kritičan, nekomunikativan ili hladan? Ukoliko vaš nov parner ponavlja obrasce vašeg bivšeg dečka onda mu stavite do znanja da pretane da se ponaša tako, ukoliko neće, nastavite dalje. Svako je zaslužio da se prema njemu ponašaju lepo.

4. Obratite pažnju na ono što radi a ne on što priča

Njegovi postupci govore više njegove reči. Da li je u kontaktu sa vama i kada ste daleko ili da li vam obećanja ispunjava, jeste jako važno. Partner koji brine o vama, misli na vas, uz vas će biti uvek.

5. Pobrinite se da vas uključi u svaki aspekat njegovog života

Nakon nekog vremena veze on bi trebalo da vas uključi u svoja dešavanja. Trebalo bi da znate gde živi i gde radi. To je sasvim normalno. U zdravim vezama parneri počinju da dele prijatelje i porodicu. To nije način kontrole, to jednostavno prirodna pojava.

6. Budite sigurni da je on zaljubljen u vas

Ukoliko je on zaljubljen u vas, vi ćete mu biti prioritet. Želeće das a vama provodi vreme stalno i pričaće vam šta mu se na vama dopada. Ukoliko nije tako osetićete uznemirenost ukoliko vas ne zove, imaćete lošu komunikaciju, a kada stavri tako stoje u vezi onda nema smisla ni ostajati u istoj.

7. Zauzmite se za sebe

Ukoliko vam nešto smeta, recite mu. Ukoliko on ima odbrambeni stav prema onome što mu kažete, onda je nezreo, i takva veza nema sjajnu budućnost.

Budite sa nekim ko je svestan svog ponašanja i spreman da promeni neke stavri ukoliko je to neophodno. Budite sa nekim ko ceni vaša osećanja, i vi učinite isto. Žene koje pametno biraju imaju lep život.

8. Pravi će vas čekati

Da li je u pitanju seks ili nešto drugo, pravi muškarac će vas čekati dok ne postanete spremne na takve odnose. U svakoj vezi treba vremena da se stvori emocionalna intimnost da bi se stupilo u neke dublje stvari.

Ukoliko se on više brine zbog toga što nemate seks nego zbog vas, on ne poštuje vas ni vaše stavove.

9. Pobrinite se da se osećate opušteno i srećno kada ste sa njim

Ako osećate da ste pod stresom ili da ste uznemireni, onda nešto nije u redu sa vašom vezom. Verujte svom osećaju. Ukoliko je više loših dana nego dobrih u vezi sa njim, vreme je da krenete dalje. Kada ste u dobroj vezi, osećate se srećno i opušteno, jednostavno je tako.

Zato su žene koje dobro znaju sve ovo u srećnim vezama i njih muškarci ne lažu, one znaju da nađu pravog. Ukoliko sledite njihove savete, vaša prava ljubav će zakucati na vrata.

Super žena

Share Button
(Visited 70 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

nineteen − 15 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.