„Pustite muškarce da gledaju porniće i neće vas varati“

„Pustite muškarce da gledaju porniće i neće vas varati“
Share Button

Nađa Bokondi je seksualni stručnjak iz Australije i ona tvrdi da ćete dopuštanjem muškarca da gleda porno filmove ili odlazi u striptiz klub smanjiti njegovu želju za varanjem.

Upozorila je žene dan se ne ponašaju kao policajke u vezama.

„Kad sam se udala pri više od decenije, bila sam vrlo jasna u vezi pravila o tome kako moj muž treba da se ponaša. Kontrolisala sam sve što je radio. Ali to nije bilo dobro. Često smo se svađali, a nakon svađe dolazilo je do napete tišine koju sam bezuspešno pokušavala da ublažim“, kaže ona.

Nađa je savetovala da naređivanje partneru šta da radi, a šta da ne radi može dovesti do propasti veze. Istakla je da smo naučeni da prava ljubav znači imati oči samo prema jednoj osobi, ali rekla je da gledanje pornića ili striptiz šou ne bi značilo da je ljubav manje jaka. Ona takođe tvrdi da zaljubljenost ne znači da ste postali aseksualni, a iako je prirodno osećati ljubomoru kada vaš partner gleda privlačnu osobu, to ne znači da trebate da nešto i učinite zbog tog osećaja.

Rekla je da njena trenutna veza nije izgrađena na pretpostavci nepoverenja.

„Moj dečko ne traži moje dopuštenje da ode u striptiz klub ili da krije RedTube na telefonu. A možda zbog toga ni on ne provodi mnogo vremena tu“, kazala je Nađa.

„Manje je verovatno da će partner tražiti nešto ili da će se pobuniti ako ga ne ograničavate“, zaključila je.

Krstarica.com

Foto: 123rf/Instagram
Share Button
(Visited 1.535 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × 3 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.