PRIRUČNIK :Kako zavesti ženu 40+? Ona zna šta želi, ali i kako do toga doći

PRIRUČNIK :Kako zavesti ženu 40+? Ona zna šta želi, ali i kako do toga doći
Share Button

Gotovo da nema muškaraca koji nije prošao ovu fazu požude

Zašto se muškarci lože na žene u zrelijim godinama, tema je mnogih psihologa, a trend koji je zaživeo godinama unazad više nije osporavan, naprosto, parovi sa razlikom u godinama više nisu na meti tabua.

Žene „u godinama“ imaju potrebe kao i sve druge, i ovo je ključna foliskula kojom započinjemo „priručnik“ za muvanje MILF-ica.

Iako je ovaj termin diskutabilan i čak diskriminantan, usvojen je na nesreću pripadnica lepšeg pola. Dakle, drugo pravilo je, na upotrebljavaj ga!

Ako nastupite sa frazom, „Meni godine ne smetaju“, znajte da ste u startu luzer! Žena sa iole umnim količnikom, smatraće te kompletnom budalom. Jer, ako razmisliš malo bolje, što bi izlagao ovako „mudru“ konstataciju ako ti godine zaista ne predstavljaju problem. Smatraj je ravnoj sebi, ako želiš biti parlamentaran u razgovoru.

seks

Istina je, žene s godinama vrlo uspešno selektuju svoje prioritete, a o tome šta žele, ne možemo uvek biti načisto. Zato, iako si mlađi, nauči je da želi tebe, a ona će ti jasno pokazati da li je zainteresovana ili ne za upuštanje u avanturu sa mlađim pastuvom.

Ne trudi se da je fasciniraš svojim zrelim stavovima, jer ako je već pokazala interesovanje za tebe, znači da joj je potreban neko ko je tek počeo živeti punim plućima.

seks

S druge strane, ne budi previše nezreo. Smorićeš je u startu! Zapamti, ona živi potpuno drugačijim životom od tebe i prevazišla je sve te „dečje bolesti“ koje joj nisu sada zanimljive.

Veza sa njom neće ići u pravcu kad tebi odgovara. Ona ima obaveza, moraćeš se prilagođavati njenom rasporedu.

flert

Čak i kada pomsiliš da je imaš, ne budi previše siguran. Neka ti je na umu da je pre tebe prošla dovoljno budala i svaki pokušaj da je izmanipulišeš može biti koban samo po tvoj ego.

Sa srećom!

AUTOR: 

Foto: Shutterstock

Share Button
(Visited 34.033 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

three × 4 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.