Poza u seksu „Covid-69“ je postala hit, sa njom se doživljavaju nezaboravni orgazmi

Poza u seksu „Covid-69“ je postala hit, sa njom se doživljavaju nezaboravni orgazmi
Share Button

Otkrivamo vam novu seks pozu inspirisanu trenutnom pandemijom korona virusa.

Brojna istraživanja dokazuju da redovan seks smanjuje nivo stresa i ublažava anksiozne poremećaje koji su česti u današnje vreme, posebno sada tokom pandemije korona virusa.

Ukoliko ste u samoizolaciji sa svojim partnerom iskoristite ovaj period za ostvarivanje bliskosti i upražnjavanje bliskosti.

Naš predlog je da tokom karantina isprobate seks pozu pod nazivom Covid-69, koja budi strasti i povećava uzbuđenje među parnerima.

Osim što će vam pružiti igru za pamćenje, poza omogućava najbolji ugao za pružanje oralnog zadovoljstva, pa ćete samim tim doživeti nezaboravno iskustvo.

Kako se izvodi poza Covid-69?

Ovo je najbolja poza za kućne i planirane verzije seksa.

Inspirisana je čuvenom seks pozom „69“, a jedina razlika je u tome što je u pozi „Covid-69“ jedan partner potpuno fokusiran na drugog partnera dok je kod „poze 69“ zadovoljstvo obostrano.

Covid 69 seks poza

Ilustracija: Nikola Jovanović

Poza se veoma jednostavno izvodi. Potrebno je da jedna osoba legne iznad grudi svog partnera, a telo pažljivo postavi tako da se se genitalije nalaze tačno u blizini partnerovih usta.

„Pružalac“ oralnog zadovoljavanja može da iskoristi slobodne ruke za istraživanje drugih delova tela svog partnera, dok „primalac“ samo treba potpuno da se prepusti užitku.

(K.M./Telegraf.rs)

Foto:pixabay.com

Share Button
(Visited 12.955 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *