Poza „džokej“ postaje sve više u trendu: Namenjena je dominantnim damama, a povez preko očiju pojačava sva čula

Poza „džokej“ postaje sve više u trendu: Namenjena je dominantnim damama, a povez preko očiju pojačava sva čula
Share Button
Prvo što žena treba da uradi jeste da „zajaše“ muškarca u stilu kaubojke, kako bi se osećala moćno i dominantno, smatra seksolog.

Sve popularnija poza u seksu je „džokej“, odnosno „jahač“. Idealna je za osobe ženskog pola koje vole dominiraju tokom seksa, jer imaju apsolutnu kontrolu.

Šta sve treba znati o tehnikama ove poze, koja, kao što joj ime kaže, izgleda tako što muškarac leži, a žena je na njemu, okrenuta u smeru ka njegovom licu?

Seksolog Semi Kol objašnjava kako ova poza pravilno treba da izgleda kako ne bi došlo do „tehničkih greški“.

– Prvo što žena treba da uradi jeste da „zajaše“ muškarca u stilu kaubojke, kako bi se osećala moćno i dominantno. Muškarac u tom slučaju prepušta ženi kontrolu. Trebalo bi da je drži za ruke i da savije jednu nogu, a onda da penetrira u nju zaustavljajući se na svakih nekoliko centimetara tokom ulaska, kako bi se mišići opustili. Pokušajte to da radite iz nekoliko uglova, kako biste ustanovili koji je ugao najbolji, odnosn0 u kom trenutku oboje najviše uživate – kaže ona.

Kol dodaje da je poza idealna za dominantne dame i da uglavnom one određuju koji je ugao najbolji.

Takođe, dodaje ona, žene mogu staviti muškarcima povez preko očiju, kako bi osećaj dominacije bio još brutalniji, što bi moglo da dovede do vrhunskog orgazma, prenosi „Dejli star“.

Takvim ograničavanjem i „oduzimanjem“ vida, kaže Kol, podstiče druga čula da se uključe, a svaki dodir i pokret znatno je ugodniji.

Izvor: Telegraf

Ilustracija (Foto: Beeg. com)

Share Button
(Visited 2.864 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *