Polako, to nisu lopte! Evo kako da se igrate sa njenim grudima

Share Button

Grudi su obično glavna meta tokom vatrenih predigri i muškarci uživaju u njihovom dodirivanju, ali žene su otkrile da im to prija samo ako momci znaju šta da rade.

Ženske grudi su prema mišljenju mnogih muškaraca savršenstvo prirode, a to se može videti i u mnogim umetničim delima, gde se ženske grudi stavljaju u prvi plan. Kroz istoriju, žensko telo se opisivalo kao najlepše umetničko delo i danas je stiuacija ista. Grudi obično služe kao glavna meta tokom vatrenih predigri, a i muškarci i žene uživaju u njihovom dodirivanju.

Međutim, žene su otkrile da im dodirivanje grudi prija samo ako momci znaju kako to da rade na pravilan način.Verovatno će mnogi od vas reći da za to nije potrebna neka filozofija i da su dovoljne samo obe ruke, ali žene se sa vama neće složiti.

Pročitajte ovih par saveta, i sve grudi ovog sveta će postati vaše: 

1. Ne krećite odmah na bradavice

Muškarci bradavice često vide kao glavnu metu na ženskim grudima i onda odmah svu pažnju usmeravaju ka njima. Ipak, to ne treba raditi u samom startu, jer su bradavice vrlo osetljive i sa njima se trebate igrati tek kada uzbudite vašu partnerku i kada je pripremite na vaše dodire.

2. Ne udarajte, ne šamarajte i ne štipajte grudi

Iako neke žene vole malu dozu agresivnosti, sa grudima je drugačija priča, jer je ovaj deo tela strašno osetljiv i bolan. Sa ženskim grudima morate biti nežni.

3. Koristite jezik

Kada „zagrejete“ vašu lepšu polovinu, slobodno pored ruku uključite i vaš jezik i nežne poljupce. Ovako ćete je još više uzbuditi i bolje pripremiti za akciju ispod pokrivača. Žene su otkrile da im ljubljenje grudi prija i da im je to savršena predigra.

4. Blagi ugrizi su dozvoljeni

Blago grickanje je takođe poželjno, jer na taj način ženi šaljete jasnu poruku da je želite i da želite njeno telo. Naravno, vaši ugrizi moraju biti blagi, naročito oko dela oko bradavica i aerola, jer su ti delovi neverovatno osetljivi.

5. Nikako ne treskajte grudi

Mnogi muškarci odmah ovo urade, čim im žene daju priliku za to, ali to je velika greška. Ovo iskustvo može biti bolno, nimalo nije senzualno i nikako ne uzbuđuje žene, tako da u startu zaboravite da se sa njima igrate kao sa loptama.

(Telegraf.rs/ Izvor: muskimagazin.rs)

Share Button
(Visited 3.880 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

1 × five =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.