Ovih 9 seksualnih položaja muškarci obožavaju

Ovih 9 seksualnih položaja muškarci obožavaju
Share Button

Postoje li različiti seksualni položaji koje voliš ti, a koje voli tvoj partner? Vjerujemo kako ste se našli na sredini te kako oboje uživate u zajedničkim strastvenim trenucima. Međutim, ovi seksualni položaji priuštit će mu – kao i većini muškaraca – osobito puno zadovoljstva…

1. Jahačica

Muškarcima je superuzbudljivo kad za vreme seksa mogu videti kako žena uživa. Jahaći položaj je idealan za to jer muškarcu daje pogled na lice partnerke i na njene obline. Pošto je muškarac ovde puno manje aktivan i ima slobodne ruke, još više uživa u ovom položaju.

2. Obrnuta jahačica

I kad žena zauzme obrnuti položaj na njemu u jahaćem položaju, odnosno, okrene mu zadnjicu, to je za njega jako erotično. Ima napet pogled u kojem može da uživa – i opet ne mora biti posebno aktivan.

3. Pseći položaj 

Tu se žena nalazi na kolenima dok partner kleči iza nje. Ovaj položaj daje mu slobodu da određuje tempo i intenzitet dok on jako duboko prodire u nju, a može da uživa u pogledu na njenu zadnjicu i leđa. Ovaj položaj mu je super jer uglavnom on ima kontrolu.

4. Stajaći položaj 

U ovoj varijanti nije sam položaj toliko zavodljiv, nego prije činjenica da gotovo ni jedan položaj ne zove toliko na spontani seks. Svejedno je hoćeš li mu okrenuti leđa ili se sa podignutom nogom lascivno nasloniti na zid – kod takvog poziva sigurno neće reći NE.

5. Položaj kašike

Položaj kašike spada među najintimnije seks-položaje. Žena leži na boku okrenuta leđima prema muškarcu, a on prodire u nju tako da mu je telo skroz prislonjeno uz njeno. To daje osećaj blizine i prisnosti. Takođe je idealan za sve koji ne vole mnogo da se kreću – možete oboje fino i udobno da ležite i lagano se pomerate.

6. Pegla

Kod pegle postoje dve različite varijante – a obe se pojednako sviđaju muškarcima. U oba slučaja ona leži ispružena na stomaku. On ima mogućnost da svoje noge stavi levo i desno pored partnerkinih ili leži između njenih nogu. Kod druge varijante može dublje penetrirati.

7. Položaj lotosa 

U ovom položaju se oba partnera usprave. Gledaju jedno drugo, dok ona sedi u njegovom krilo sa obmotanim nogama oko njega. Tako će muškarac imati veću kontrolu i to će mu omogućiti da duboko prodre u partnerku dok je gleda u oči i grudi.

8. Nebeski pogled

Ovaj položaj počinje kao obrnuti jahaći. Sada se žena ne naginje prema napred, nego se polako naginje unazad sve dok leđima ne legne na prsa muškarca. Oboje gledaju u smeru „neba“, a takva blizina je jako seksi. Osim toga, može vas grliti rukama i dodatno stimulisati.

9. Poverljivo iz kuhinje

Premda se po imenu da naslutiti, ovaj položaj ne mora se nužno obavljati u kuhinji. Žena sedi s raširenim nogama na uzvišenoj površini – npr. radnoj ploči u kuhinji. On stane između njenih nogu i u tom položaju može određivati tempo i intenzitet dok je gleda u oči ili u obline.

Krstarica.com

Share Button
(Visited 20.461 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

8 − eight =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.