Ovaj bizaran deo tela muškarci uvek prvo primete na ženama!

Ovaj bizaran deo tela muškarci uvek prvo primete na ženama!
Share Button

Nisu grudi niti zadnjica, a ako imate salo na stomaku, ni to im ne odvraća pažnju!

Istraživači Univerziteta u Novom Južnom Velsu su okupili muškarce i pustili im video-snimke žena dok se kreću. Oni su posmatrali 96 različitih dama, a zatim su ocenjivali njihovu atraktivnost.

U prošlosti su se slične studije fokusirale na odnos struka i bokova, a kao primer žene koja ime odlične proporcije ovih delova tela navedena je glumica Džesika Alba.

Kada govorimo o standarima lepote, pa i same privlačnosti, danas se može reći da je odnos struka i bokova (zajedno sa indeksom telesne mase) dosta manji, a najvažnija stvar na muškoj listi su duge, lepe ruke, piše telegraf.rs.

Duge ruke su direktno povezane sa visinom – pa ne čudi što je i ova studija pokazala da su visoke žene ocenjene kao privlačnije u odnosu na dame nižeg rasta (posebno visoke žene sa proporcionalno uskim strukom).

Studija je takođe otkrila da vam pokazivanje nogu neće biti od koristi ukoliki želite da ulovite pogled i pažnju muškarca. Bez obzira na to koliko su noge dugačke ili lepo oblikovane, jači pol u ovom istraživanju nije pokazao veliku zainteresovanost za njih.

„Dimenzije nečijeg tela mogu posmatračima da ukažu da li je ta osoba pogodna za potencijalnog partnera, dugoročnog partnera ili je reč o pretnji koju druga osoba doživljava kao konkurenta“, objasnili su istraživači.

Krstarica.com

Share Button
(Visited 2.580 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

13 + 20 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.