Od ovakvih žena muškarci beže!

Od ovakvih žena muškarci beže!
Share Button

Prema nepisanom pravilu žene pune samopuzdanja odbijau muškarce, koji se ne usuđuju čak ni da ih startuju, jer se plaše da su takve toliko savršene da oni nikada neće biti dovoljno dobri za njih.

Istraživanja su pokazala da postoji još četiri tipa žena s kojima muškarci ne žele da budu. 4 tipa žena su im najmanje simpatične, jer sa njima ne vide nikakvu prespektivu.

Glava u oblacima – Svako voli po malo da sanjari. No, kada je reč o ovom tipu devojaka, ne govorimo o malo mašte, već o životnom stilu koji nema veze sa stvarnošću. Bilo da je reč o očekivanju muškarca kakvog je moguće pronaći samo u filmovima ili o proživljavanju života kroz svet slavnih, nerealne žene su neprivlačne muškarcima, jer ih nikad nije moguće u potpunosti zadovoljiti.

Razmažene princeze – Tip žene koja je navikla da sve bude po njenom, bez mnogo rasprave.
Razmažena devojka će uvek hteti da dobije baš ono što želi, a kada se to slučajno ne dogodi, praviće probleme i ponašaće se vrlo detinjasto.

Kraljice drame – Neke žene jednostavno su zavisne od toga da od svake muve prave slona. Kraljice drame žive za trenutke u kojima postoji neizvesnost. Ako nema drame, same će je stvoriti, jer se jedino tako osećaju živo.

Zavisnice od ljubavi – U pitanju su žene koje jednom kad konačno uđu u vezu, svog dečka počinju da tretiraju kao vlasništvo. Stalno zahtevaju pažnju i dokazivanje ljubavi, a ako to ne dobiju, postaju jako naporne.
Ljubomorne ispade i posesivnost van svake mere niko ne može dugo da trpi.

kurir.rs/FOTO PROFIMEDIA

Share Button
(Visited 6.200 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

13 + fifteen =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.