Oblik grudi otkriva kakva je žena u KREVETU!

Oblik grudi otkriva kakva je žena u KREVETU!
Share Button

Postoje četiri kategorije, a svaka od njih krije određeni seksualni karakter.

Italijanski seksolog Pijero Lorenconi u svojim istraživanjima je došao do zaključka da ženin seksualni karakter možemo pročitati iz oblika i veličine njenih grudi.

Ženske grudi uporedio je s voćem i podelio ih u četiri kategorije, a svaka od njih krije određeni seksualni karakter. U nastavku otkrij koji je tvoj:

Oblik grudi

1. Kruške

Ovaj oblik grudi otkriva pomalo tvrdoglavi karakter žene koja voli seks u različitim varijantama. Muškarci će ove žene teško privući u krevet, ali kada ih osvoje, očekuje ih nezaboravno iskustvo. Žene ovog oblika grudi najčešće su sklone preljubama.

2. Dinje

Žene čije grudi nalikuju na dinje padaju na divljenje muškarca koji će ih tako vrlo lako privući u krevet. U krevetu vole nežnost i uvek od partnera očekuju da ih razmazi.

3. Limuni

Ako spadaš u kategoriju žena čije grudi svojim oblikom podsećaju na limune, jedno je sigurno – imaš divlji i neukrotivi karakter. Naime, žene koje imaju ovaj oblik grudi vole adrenalin, drskost i uzbuđenje u krevetu i s njima je dobar seks zagarantovan!

4. Grejpovi

Žene koje imaju grudi u obliku grejpa stidljive su u krevetu i nezainteresovane za seksualne izazove i strastvene poteze. Međutim, ono s čime njihovi partneri sigurno neće pogrešiti su nežni dodiri i duuuugo maženje. Veličina grudi

Prema Lorenconovoj teoriji, žene s velikim grudima dobre su u krevetu, retko odbijaju seks, ali istovremeno uživaju u nežnosti. Međutim, ako nemaš veliko poprsje to ne znači da nisi strastvena ispod jorgana. Naime, prema istraživanjima spomenutog seksologa žene s malim grudima jako vole seks, uzbudljive su i senzualne. Osim toga, odlični su životni suputnici.

(Espreso.rs/Miss7.24sata.hr)

FOTO: PROFIMEDIA
Share Button
(Visited 25.796 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

one × three =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.