Oblik govori kakva je krevetu: Niska i bucmasta će vas oduševiti, a visoka razočarati!

Share Button

Da li na osnovu njene građe možete da zaključite kakva je u seksu? Naučnici tvrde da je moguće.

Visoka žena

Iako su istraživanja pokazala da se muškarci i žene sa dugačkim nogama doživljavaju kao seksepilni i zdravi, kada ih odvučete u krevet, nećete videti vatromet. Ne radi se o tome da im je thnika loša, već visoke žene nemaju priliku da se bacakaju po krevetu i ne mogu baš lako da izvedu seks na brzaka na javnom mestu. To je nezgodno, posebno ako je osoba sa kojom se visoka žena seksa niža od nje.

Bucmasta

Dobitnik Nobelove nagrade Džejms Votson tvrdi da punačke žene više uživaju u seksu od mršavih. Plus, muškarci žene sa oblinama doživljavaju kao bolje ličnosti i cene da će biti bolje u krevetu. Masnoća podstiče lučenje endorfina, a on povećava seksualnu želju, pa su bucke zakon u seksu.

Mršava

Endorfin im ne „šljaka“ kao kod debeljuca, pa samim tim nisu dobitna kombinacija. Ipak, jedno istraživanje je pokazalo da se muškarci najbolje pokažu u krevetu kada su sa ženom koja ima uzan struk.

Zaobljena

Žena sa oblinama, posebno ako te obline podrazumevaju široke kukove, ima tendenciju da je vrlo otvorena u krevetu. One su spremnije na veze na jednu noć i neobavezne šeme jer vole da eksperimentišu.

Niska je

Muškarci često vole seks sa niskim ženama jer sa njima mogu da izvode vratolomije koje su nezamislive sa visokim, a i lakše im je da isprobaju više mesta. S naučne tačke gledišta niske žene imaju niži centar gravitacije, što znači da su im i najteže poze izvodljive i lake.

Ima male grudi

Muškarci vole impozantan dekolte, ali žene s malim grudima izvlače najbolje iz seksa i predigre. Zašto? Male grudi su osetljivije od velikih. Toliko stimulacije! A što je ona više stimulisana, to je muškarcu bolje u krevetu.

Ima velike grudi

Istraživanje iz 2013. je pokazalo da su žene sa velikim grudima pametnije. Iako su velike grudi 24 odsto manje osetljive od malih, činjenica da im je IQ veći znači da su dovoljno pametne da tačno znaju šta žele u seksu.

Autor: 24sataFoto:Profimedia

 

Share Button
(Visited 6.969 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

13 + 10 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.