Objasnila muškarcima zašto ih supruge odbijaju u krevetu, a istina je bolna

Objasnila muškarcima zašto ih supruge odbijaju u krevetu, a istina je bolna
Share Button

Nadia Bokodia žena koja je pitala 100 muškaraca da imaju neobavezan seks i koja tvrdi da su svi muškarci loši u krevetu tvrdi da zna gde je nestala seksualnost žena koje odbijaju svoje muževe u krevetu.

– Često me muškarci pitaju ‘zašto moja žena nije napaljena kao ti’. – započinje priču Nadia u njenoj kolumni o seksu.

– Ovo paradoksalno pitanje zapravo objašnjava sve što treba da znate o kolektivnom muškom razumevanju ženske seksualnosti. Oni jednostavno to ne kapiraju. Nisam ovde da bih krivila muškarce, ali sam ovde da kažem da nam nisu ponudili ono što nam treba.

– Još iz perioda škole i seksualnog obrazovanja zabranjeno je da se priča o ženskom uživanju. Ako biste pomenuli reč vagina ili ženu koja uživa u seksu odmah bi vas neko posramio. Možda će vas iznenaditi podatak da je čak 70 odsto žena priznalo da doživljava bolove tokom seksa. Većina žena se i stidi svoje seksualnosti i svojih želja pa kada dostignemo zrele godine dolazi period kada ne želimo seks, a to je jasan znak da nešto nije kako treba. – nastavlja Nadia.

– I baš tada dobijam milione mejlova od muškaraca koji me pitaju šta se desilo s libidom njihovih žena i kako da ih povrate. Ženska seksualnost je mnogo kompleksnija od nečega što može tek tako da se izgubi. Žena kada je sama gubi sve prepreke, zato ni ne čudi zašto su vibratori najprodavaniji onlajn proizvodi za žene, kaže Nadia i konačno otkriva bolnu istinu za muškarce.

Razlog zašto vaše supruge ne žele seks s vama je zato što im je dosadno! Jedno istraživanje je čak dokazalo da žene, više nego muškarci žude za novinama u vezi, a muškarci gledajući filmove za odrasle navikavaju se da seksualni odnos ne zahteva predigru. Skupite sve ove činjenicu u jednu i dobićete ženu koja je nezadovoljna seksualnim životom. – zaključila je.

Da li se slažete sa njom?

(Telegraf.rs/B.K.)

Share Button
(Visited 4.871 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *