Ni romantične, ni perverzne: Zbog ovih seks poza ćete umirati od smeha

Ni romantične, ni perverzne: Zbog ovih seks poza ćete umirati od smeha
Share Button

Ponekad nije loše uneti i malo smeha u spavaću sobu!

Neke poze su romantične i intimne, neke su seksi do te mere da se crvenimo od same pomisli na njih, a ove u nastavku nisu ni jedno ni drugo.

Leteća kamila

Ime ne obećava, zar ne? Ako vam je doggy style dosadna poza, i ova je nazvana prema životinji. Leteća kamila nije poza koja samo zvuči smešno – ona i izgleda smešno. Žena u ovoj pozi leži na leđima, a muškarac u nju penetrira klečeći na kolenima. Zatim se muškarac spušta u most, podiže (bez korištenja ruku) i maše rukama. To je to. Ne garantujemo da je ovo dobro za kičmu.

Ballcuzzi

Možda nećete shvatiti na prvu, ali ovo je jacuzzi za jaja. Ideja je sledeća – muškarac umoči testise u tečnost (autori preporučuju da to bude topla čokolada), a žena slamkom pravi mehuriće, kao da su testisi u svom privatnom, čokoladnom jacuzziju. Ako to stvarno odlučite da radite, ne moramo da vam napominjemo da čokolada ne sme biti jako vruća, zar ne?

Oralni seks s pucketavim prahom

Ako ste mislili da seks ne može uništiti simbol vašeg detinjstva, pogrešno ste mislili. Pucketavi prah u trenu može vratiti osobu u dane bezbrižnosti, a neko se dosetio da bi bilo dobro u tu kombinaciju ubaciti i oralni seks. Stvar je jednostavna – prvo u usta stavite pucketavi prah, nakon toga penis, a nakon toga ne garantujemo ništa.

Izvor: index.hr

Foto: Shutterstock

Share Button
(Visited 1.002 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

12 + twelve =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.