NAPILA SE NA LETOVANJU, PA POGREŠILA SOBU: Mislila je da na krevetu leži njen muž, a onda je nastao HAOS

NAPILA SE NA LETOVANJU, PA POGREŠILA SOBU: Mislila je da na krevetu leži njen muž, a onda je nastao HAOS
Share Button

Neke stvari u krevetu su joj bile čudne I ta priča ne bi bila nimalo neobična da se nije dogodilo nešto sasvim neverovatno…

Svako od nas ima neku neverovatnu priču, ali one najbolje uglavnom vrlo brzo postaju viralne.

Naravno, pod pretpostavkom da neko ima hrabrosti da ih podeli. Tako je na temu najluđih životnih iskustava, anonimna devojka koja se predstavila kao Marta zaradila laskavu titulu najneobičnije priče, a ova se mnogima od nas nekad pojavljuje i kao prilično napeta maštarija.

Slušajte sad ovo…

– Suprug i ja svako leto biramo novu destinaciju i pošto još nemamo dece, uglavnom su to pravi hedonistički provodi prepuni zabave, sunca, dobre hrane, izlazaka i, naravno – alkohola. Pre dve godine letovali smo na jednom grčkom ostrvu i bila je tako dobra atmosfera da smo zaista uživali – počela je svoju priču na Reditu stanovita Marta.

– Međutim, jednom prilikom jeli smo neke sumnjive morske plodove i tokom večeri suprug se žalio na grčeve. Već smo tada dobro popili, ali meni je baš bilo dobro na prijatnoj terasi uz sjajnu svirku pa sam mu rekla neka ide leći, a ja ću mu se pridružiti nakon još jednog pića. 

Ipak, nije baš išlo sve po planu, jer ne samo da nije je bilo jedno piće, već se Marta nije baš tako skoro pojavila u svojoj sobi.

– Mislim da sam baš preterala u piću, a sećam se da su mi se nabacivala dva Grka, tražila me da odem s njima na još pokoju rundu, ali sam ih se uspela nekako rešiti. Iako su bili zgodni i moram priznati da sam se malo uzbudila na samu pomisao šta bi se moglo dogoditi da sam pristala. Shvatila sam da je krajnje vrijeme da krenem. Ušla sam u hotel, lift me odveo na treći sprat, levi hodnik, soba tačno u sredini s desna. Malo me alkohol ošamutio pa sam gledala samo u pod dok nisam došla do otškrinutih vrata. Nisam razmišljala zašto su otškrinuta vrata, i dalje sam u mislima imala onu dvojicu Grka pa sam ušavši u mračnu sobu odlučila iznenaditi supruga.

Neke stvari u krevetu su joj bile čudne I ta priča ne bi bila nimalo neobična da se nije dogodilo nešto sasvim neverovatno…

– Samo sam skinula sve sa sebe i legla na krevet. Na njemu sam napipavala delove tela u potpunom mraku sve dok nisam naišla na onaj deo koji me zanimao. Bila sam baš malo crvcrnuta od alkohola i potpuno sam se prepustila. Neke stvari su mi bile čudne, naravno da jesu, saznaćete uskoro i zašto. Nisam se obazirala, iako je on bio u potpunoj tišini, ja sam bila glasna i bilo je apsolutno čudesno. 

Ali možda koju minutu nakon što je sve bilo gotovo Marti je u torbici zazvonio telefon. Pogledala je ko ju zove u ovo gluvo doba noći, a na ekranu- slika njenog muža!

– Muž se žalio na buku iz susedne sobe „Možete li zamisliti kakva je bila moja reakcija?! U šoku sam gledala u telefon, potom sam telefonom osvetila čovjeka koji je ležao uz mene. To nije bio moj muž! Bio je to neki nepoznati muškarac, koji je gledao u mene s nekim glupim smeškom. Potpuni horor! U mraku sam napipala odeću, navukla ju na sebe, zgrabila torbicu i istrčala van.

 Marta je očigledno pogrešila sobu i „utrčala“ potpunom strancu te ga seksualno iskoristila. Stvarno priča za pamćenje.

– Zadihana sam ušla u svoju sobu, koja je bila odmah do ove, te mužu ‘objasnila’ da je bio toliko dobar bend da sam morala ostati do kraja. A on meni kaže ‘nisam mogao zaspati od buke iz susedne sobe, mislim da su bili prilično napaljeni naši susedi.’ Tu sam se skoro opet srušila u nesvest!

(Espreso.rs/miss7)Foto: Profimedia

Share Button
(Visited 3.041 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

sixteen − 15 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.