Najbezbedniji seks u doba korone – vodite ljubav sami sa sobom!

Najbezbedniji seks u doba korone – vodite ljubav sami sa sobom!
Share Button

Gradske vlasti Njujorka, grada u kojem je od 8,7 miliona stanovnika koronavirusom zaraženo 120.000, objavio je priručnik za bezbedan seksualni život tokom epidemije, s naglaskom na to da je trenutno jedan od sigurnijih načina voditi ljubav sa svojim stalnim partnerom, prenosi Njujork post

Američko ministarstvo zdravlja, koje potpisuje priručnik, preporučuje građanima Velike jabuke, koja je sada potencijalno najveće žarište koronavirusa u svetu, da je ipak nasigurnije voditi ljubav sa samim sobom.

Masturbacija je najbezbednija, pogotovo ako pre i posle toga toplom vodom i sapunom operete ruke (ali i svoje igračke), jer je to jedini pouzdan način da se ne zarazite koronavirusom.

Drugi, mada manje bezbedan način sigurnog seksa, jeste vođenje ljubavi sa partnerom s kojim živite.

„Ostvarujte što manje bliskih kontakata s drugim ljudima, uključujući i seks, ako želite da sprečite širenje Kovida-19“, piše u priručniku objavljenom na gradskom sajtu.

Izbegavajte grupni seks, izbegavajte da se ljubite, a oni koji partnere traže preko interneta, neka se zadrže na video-susretima, porukama i četovanju, preporučuje njujorški priručnik za bezbedan seksualni život tokom pandemije koronavirusa.

(Espreso.rs/RTS)

Foto: Profimedia

 

Share Button
(Visited 2.205 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *