MUŽEVI, PRATITE OVE ZNAKOVE: Ako žena radi ove stvari, onda je sigurno nesrećna u braku!

MUŽEVI, PRATITE OVE ZNAKOVE: Ako žena radi ove stvari, onda je sigurno nesrećna u braku!
Share Button
Žene su danas suprotnost nekadašnjim generacijama iz prošlog veka. Potpuno otvorenog uma, one su spremne da izađu iz braka ako se ne tretiraju jednako i sa poštovanjem.

Kada je partner zanemaruje, onda žena postepeno počinje da se oseća nesrećno u braku. Ukoliko se prisetite vašeg venčanja, setićete se da ste sve zavete rekli iz srca. Međutim, koliko nas zaista čini sve ono što je obećano na dan venčanja? Predstavljamo vam neke od znakova koje žene pokažu kada su u nesrećnom braku:

Žena prestaje da komunicira sa mužemPoznata je činjenica da žene vole da pričaju. Ako žena ne komunicira, onda postoji nešto na njenom umu što je muči.

Foto Profimedia
FOTO PROFIMEDIA

Vrlo brzo se ljutiKada su žene neispunjene i nesrećne u stanju su da planu za svaku sitnicu. Ukoliko se žena brzo ljuti na vas, onda je ovo još jedan znak nesrećno udate žene.

Uvek je umorna Jedna studija je otkrila da žene u nesrećnim brakovima imaju viši nivo kortizola, što dovodi do niza simptoma: hronični umor je jedan od njih.

foto Profimedia
FOTO PROFIMEDIA

Ona kaže „ne“ seksuŽene koje su nezadovoljne u braku, ne vole da ih partner dodiruje ili da se ljube sa svojim suprugom.

Ima tajneKada se žena ponaša tajanstveno i ne želi da podeli sve ono što joj se dešava u životu, verovatno da stvari ne idu svojim tokom.Gubi poverenjeKada žena izgubi poverenje, svaka mala stvar je pod lupom. Ona proverava telefon, špijunira e-mail. Kada se ovakve stvari primete, neophodno je razgovarati, kako bi pokušali da spasite svoj brak.

Ne obraća pažnjuKada žena gubi interesovanje za muža, tada je očigledno da je ona nesrećna u braku.

Pravi nove korake u svom životuKada se žena posvećuje svom hobiju i sama izlazi iz kuće, znači da je nesrećna u braku. Ona sve manje vremena posvećuje svom partneru i u stalnim jepotragama za novim izlascima.

Avaz

Autor: Foto: Profimedia
Share Button
(Visited 4.835 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *