MUŠKE PERVERZIJE koje se ženama gade

Share Button

Žene vole seks koliko i muškarci. Zato, kad od muškarca dožive neke od ovih varijanti predigre, može da se desi da ih jednostavno prođe želja.

loading…

I dok žene obožavaju seks, postoji nekoliko stvari koje muškarci urade ili zatraže u toku predigre, koje mogu da izazovu samo prevrtanje očiju ili gubljenje interesovanja kod njihovih partnerki.

1. Bezobrazni govor

Jednom vam je partner zatražio da glumite neku ulogu u toku seksa, koja je u stvari njegov fetiš i sad to od vas traži svaki put.

Dok poneki bezobrazluk u toku seksa može da začini stvari, ništa neće više odbiti ženu nego kad joj muškarac šapne na uvo „Reci mi nešto prljavo“.

2. Gledanje pornića

Ovo ponekad može da bude zaista uzbudljivo, ali većina žena bi se uvredila ako njihov partner želi „u njihov krevet“ da ubaci još jedan par. Tad žena može da pomisli da nije dovoljna da uzbudi svog muškarca i to više nije uzbudljivo već postaje veliki „turn off“.

3. Gutanje

Pljuni ili progutaj: ovo pitanje parovi postavljaju vekovima. Ukoliko muškarca gutanje zaista pali, treba da popriča sa svojom partnerkom, kako bi video kakvo je njeno mišljenje u vezi toga. Najgore je da joj kaže „progutaj“ u toku seksa, jer ako joj nije do toga, to može potpuno da je ohladi.

4. Seksi igračke

Iako će većina reći da su muškarci ti koji insistiraju na pomagalima u krevetu, zapravo nije tako. Muškarcima ona mogu biti previše nastrana, ili na njih mogu gledati kao na konkurenciju sa kojom treba da se izbore u krevetu. Ipak, nekim ženama je veoma teško da dožive orgazam, pa njihovi partneri treba da im izađu u suret na svaki mogući način, kako bi užitak bio obostran.

5. Pitanje: „Da li ti je ovo ok?“

Naravno, svaka žena voli da joj se muškarac posveti u krevetu i da brine o njenim potrebama. Ali, ako se to pitanje previše puta ponavlja, žena će se smoriti i taj muškarac će prestati da je privlači, koliko god seks bio dobar.

6. Snimanje seksa

Pogotovo u današnje vreme kad hakeri mogu da uđu u bilo koji kompjuter, uvek treba da budete oprezni gde čuvate vaše seksi snimke. Ipak, žene nisu previše oduševljene snimanjem za vreme seksa, jer njihov seksualni život nije rijaliti emisija. Ukoliko je snimanje seksa užitak za oboje, uzmite digitalnu kameru na kojoj možete gledati taj snimak, a da ga ne prebacite na kompjuter.

7. Analni seks

Neke žene ga vole, ali većina će odmah reći „NE“. Pravi muškarci ovo moraju da poštuju, jer je to njeno telo u pitanju i jer analni seks može mnogo da boli.

loading…

Autor: 24sata

 

Share Button
(Visited 903 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

18 − eleven =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.