Muškarci, ovih 5 grešaka žene ne opraštaju

Muškarci, ovih 5 grešaka žene ne opraštaju
Share Button

Muškarci misle da znaju sve o seksu i to od malih nogu, da budemo iskreni, pogotovo otkad su filmovi za odrasle postali tako lako dostupni. Naravno, većina njih ne može biti dalje od istine s takvom tvdnjom, pogotovo ako pitate žene.

Po mišljenju pripadnica nežnije pola, ovo je pet najvećih grešaka koje muškarci prave u seksu:

Ignorisanje

Želje u seksu treba jasno i glasno reći, bez ikakvih barijera ili aluzija, jer jedino tako seks može biti stvarno dobar. Pa ako vam draga uporno nešto govori, poslušajte je već jednom!

Kopiranje filmova za odrasle

Dakle, da ponovimo još jednom – ovakvi filmovi nisu stvaran život i seks koji tamo vidite u principu nema prevelike veze sa stvarnošću, osim ako nemate seks sa zvezdom ovih filmova. U ostalim slučajevima zaboravite sve što ste videli.

Lenjost

Jedan od smrtnih grehova u seksu, saglasne su sve žene, jeste kad muškarac samo leži i očekuje da žena uradi sav posao sama. Ipak, ni žene tu nisu amnestirane od odgovornosti…

Nedostatak mašte

OK, imate šemu koja radi, shvatamo, ali ona ipak ima rok trajanja, jer ne možete ni svaki dan da jedete omiljenu čokoladu, pre ili kasnije će vam dosaditi – pa će tako i vaše šeme njoj…

(Pre)kratka predigra

Predigra je ženama možda i važnija od samog seksa, dok je kod muškaraca obrnuto. Ali, ipak su oni ti koji moraju da se prilagode i promene pristup, ženama je bez predigre seks gotovo pa nemoguć, piše metro-portal.hr.

metro-portal.hr

Ilustracija/Foto: depositphoto/ IgorVetushko
Share Button
(Visited 700 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *