Muškarci, evo šta žene zaista žele od vas!

Muškarci, evo šta žene zaista žele od vas!
Share Button

Ako znate šta žene žele od vas, na pola ste puta do uspješne i srećne veze.

Od mnogih muškaraca ćete čuti da „nemaju pojma šte žene žele“ – evo prilike da napokon saznate!

Poštovanje

One žele da im ponašanjem pokažete da poštujete njihovo mišljenje, karijeru, hobije, prijatelje, tijela, misli. To ne znači da morate da se saglasite sa svakim njenim mišljenjem, ali pokušajte da pokažete da poštujete to što ima svoj stav.

Intimnost

I tu se ne misli samo na „krajnji čin“, već i na dodire, zagrljaje, masaže…

Romantiku

Nema ništa loše u tome što volite da ostanete ušuškani kod kuće i gledate film, ali i u to može da se unese malo romantike – zapalite nekoliko mirišljavih svijeća i gledajte gdje će vas noć odvesti.

Ne prestajte da se trudite i zavodite je, bez obzira na to koliko ste dugo zajedno.

Vrijeme

Naravno da u svakoj vezi ima uspona i padova, ali potrudite se i pokažite svojoj partnerki da vam je ona uvijek prioritet – time ćete pokazati da je volite više nego bilo kakvim cvijećem ili poklonom. To može da podrazumijeva i da joj pomognete oko kućnih poslova – uostalom, tako će biti odmornija i imaće više vremena da se posveti vama.

Komunikaciju

Žene vole riječi. I super je što joj kažete da je volite, ali to je neće spriječiti da povremeno bude nesigurna u sebe i da primjećuje „debele butine“ mnogo prije nego predivne oči.

Zato joj dajte do znanja da je privlačna, prelijepa, takva kakva je – osjećaće se bolje i mnogo raspoloženije, a to se odražava i na vas.

I ne hvalite samo njen izgled – zahvalite joj na ukusnoj večeri, pohvalite je što se sjajno snašla u nekoj situaciji na poslu… Prosto, dajte joj do znanja da cijenite trud koji ulaže u sve.

Konzistentnost

To ne znači dosadu i predvidivost, već to podrazumijeva da partnerka zna da ćete uvijek biti tu za nju, da je podržite i volite.

Pažnju

Ne, ne morate da budete fokusirani na nju 24/6, ali pokažite da vas zanima šta ona voli, šta želi, kojim hobijem se bavi, kako se zove njena najbolja prijateljica/prijatelj… Pokažite da želite da se povežete sa njom, ukratko.

I naravno, malo humora nije loše – uvijek je zabavnije sa nekim ko ne shvata sve previše ozbiljno.

Autor: mondo.rs

Foto: Guliver/Getty images, Tom Merton
Share Button
(Visited 1.580 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

two × three =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.