Muškaci priznali svoje fantazije, ovo žele, a ne smeju da kažu!

Muškaci priznali svoje fantazije, ovo žele, a ne smeju da kažu!
Share Button

Ukoliko ste se pitali šta to muškarci žele u krevetu, a nikada se ne usuđuju da kažu, mi vam sada prenosimo ispovesti muškaraca koji su otkrili svoje skrivene fantazije.

1. „Želim da dominira! Ako sam zatražim to od nje, gubi se cela svrha fantazije“, Din, 27 godina.

2. „Grupni seks je nešto što me zanima, ali nikad nisam imao partnerku kojoj bi to mogao da priznam. Mislim da bi trebalo da popijem mnogo alkohola da bih se okuražio i otkrio devojci ovu želju“, Danijel, 30 godina

3. „Voleo bih kad bih nekad mogao da zatražim oralni seks bez da se osećam kao da tražim da budem servisiran“, Andrej, 26 godina.

4. „Volim kad su žene agresivne i kreativne, kad preuzmu inicijativu pa me iznenade. Naravno, nemoguće je tražiti od partnerke da bude spontanija u krevetu“, Željko, 29 godina.

5. „Oduvek sam želeo da zavežem devojku, ali se bojim to i da zatražim. Gledao sam kriminalističke serije poput ‘Zakona i reda’ i znam kako bi takav predlog mogao da se završi“, Branko, 33 godine.

6. „Uzbuđuje me kada mi devojka priča seksi stvari na uvo, ali sam previše stidljiv da to i zatražim. Šta ako mi kaže da i ona uživa u takvim igricama? Ne bih se snašao s tim“, Tomislav, 26 godina.

7. „Seks utroje. Koji muškarac ne mašta o tome? Ali nikad ne bih to rekao naglas i tako povredio njena osećanja, jer bi devojka to sigurno protumačila kao da mi nije dovoljna“, Gabrijel, 25 godina.

8. „Želeo bih svašta da radim s njenim grudima, ali bojim se da pitam. Mogla bi moj zahtev da shvati kao potrebu da je ponižavam“, Bojan, 27 godina.

9. „Ne želim da tražim da se mazimo. Nemojte mi se smejati! Mislim da neke devojke pretpostavljaju kako muškarci ne vole da se maze nakon seksa, pa zato i ne posežu za mojim zagrljajem što je prava šteta“, Ivan, 31 godina.

10. „Već neko vreme maštam o tome da gledamo pornografski film tokom seksa, ali strah me da bi moja devojka mogla da pomisli da želim da gledam druge žene dok sam s njom. Ali to uopšte nije razlog, jednostavno želim da začinim naš seksualni život“, Matej, 30 godina.

Srbija Danas

Foto: Profimedia
Share Button
(Visited 5.552 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *