KAMA SUTRA: 3 najvažnija trika za nezaboravan seks!

Share Button

Drevni tekst Kama Sutra u sebi skriva mnoge tajne seksualnog zadovoljstva.

U nastavku možete pročitati tri saveta koja će rasplamsati strast u vašem seksualnom životu.

Mnogi Kama Sutru doživljavaju isključivo kao zbirku poza u seksu, ali ona je mnogo više od toga.

Osim seksa, drevni tekst se fokusira na odnos između ljubavnika, ali i na samu ljubav. Iako se radi o savetima starim nekoliko hiljada godina, većinu pravila o kvalitetnom ljubavnom i seksualnom odnosu lako je primeniti i danas.

1. Predigra je ključan deo seksa

Prema Kama Sutri nema dobrog seksa bez predigre koja mora da bude temeljno odrađena. Pri tom predigra nije samo fizička. Kama Sutra kaže da je intimnost predigra, a ona uključuje kvalitetnu komunikaciju i verbalno iskazivanje ljubavi. Autor teksta navodi da je važno pokazati ljubavniku da ga volite na sve moguće načine, kao i to da najveću ulogu u tome pored dodira imaju reči.

2. Žena uvek ima prednost kada je u pitanju orgazam

Poznato je da muškarci lakše i brže doživljavaju orgazam, dok je ženama potrebno mnogo više stimulacije. Većina muškaraca misli da je logično da oni prvi dožive orgazam, ali Kama Sutra se ne slaže sa tim. Naime, u tekstu piše da žena ima prednost kada je u pitanju klimaks, a ako muškarac insistira na tome, to znači da razume i ceni svoju partnerku.

3. Seks treba ceniti

Prema Kama Sutri, suština seksa nije samo fizičko zadovoljstvo već bi ga trebalo posmatrati kao neštno mnogo značajnije. Seks je put do bolje komunikacije, a što je ona bolja to je povezanost ljubavnika, kao i njihovo zadovoljstvo veće. Suština seksa je i poverenje, otvorenost, briga o partneru kao fizičkom, ali i emotivnom biću.

zadovoljna.hr

Share Button
(Visited 19.946 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

16 − 11 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.