KAKVE SU VAŠE? Samo jedan detalj na grudima pokazuje koliko ste privlačne, veličina je nebitna!

Share Button

Svi su se složili oko jednog.

Žene najčešće odlaze kod plastičnog hirurga kako bi sredile svoje grudi. Iako je najveći broj operacija baziran na menjanju njihove veličine i oblika, bradavice igraju veliku ulogu. Naime, čak 30 odsto pacijentkinja želi manje bradavice.

– Otkrili smo da pacijentkinje koje imaju manje bradavice visoko kvalifikuju i smatraju atraktivnijim grudi sa većim bradavicama – kaže plastični hirirug Mo Akavani.

ugrađivanje silikona u grudi

Foto: Profimedia

Bradavice koje su najtraženije i koje se opisuju sa “baš kako treba” zauzimaju oko 25 do 30 odsto površine celih grudi, što znači da su neke srednje veličine.

Veće, odnosno one koje zauzimaju više od 50 odsto površine grudi su opisane kao prevelike i neatraktivne, po mišljenju čak 92 odsto ispitanika koji su učestvovali u istraživanju.

Ako ste pomislile „što manje bradavice to bolje“, niste u pravu jer 78 odsto njih smatra da su baš male bradavice izrazito nepoželjne.

SVI UPRAŽNJAVATE OVAJ BRUTALAN SEKS: Ovo su POZE zbog ljudi najčešće završavaju HITNO u bolnici

Seks je vrhunski sve dok zbog njega ne završite u bolnici. Iako ne postoje kosti u penisu, on se može slomiti. Ono što lekari nazivaju frakturom penisa događa se kod pucanja nabreklih kaveroznih tela penisa, tačnije onog dela u sredini koji nabrekne kad se ispuni krvlju tokom erekcije.

Pucanje ovog dela znači da krv završi u drugom tkivu, a osetićete da se to dogodilo po zvuku pucanja, nakon čega sledi oštra bol.

Pucanje penisa zahteva operaciju i šivanje, a nekada su ona sama zarastala bez lekarske pomoći, zbog čega na penisu ostaju ožiljci koji kasnije mogu prouzrokovati erektilnu disfunkciju ili trajnu zakrivljenost.

seks

Foto: Profimedia

Istraživanje koje je sprovedeno od 2000. do 2013. godine zaključilo je da su se ovakve povrede najviše javljale tokom heteroseksualnog odnosa, a najgora poza zbog koje penis strada jeste ona u kojoj je žena na vrhu, jer se potencijalno velika težina koncentriše na malo područje. Oko 50 odsto slučajeva povrede penisa bili su tog tipa, a na drugom mestu bila je pseća poza (28 odsto), dok je na trećem poza kada je muškarac gore (21 odsto).

Ali ne brinite, jer lekari tvrde da brza hirurška pomoć rešava sve. Ne možete umreti, osim od srama.

NIKADA NE BISTE NI PRETPOSTAVILE: Kada ste napaljene ovih 5 stvari se dešava u vašem telu!

Kada ste u seksualnom zanosu, možda razmišljate o pozi ili da li ga uzbuđuje seksi veš koji ste obukle, ali sigurno ne mislite o tome kako to uzbuđenje utiče na vaš organizam.

Pa, ukoliko ste radoznali, otkrićemo vam šta se dešava sa vašim telom kada ste napaljene.

1. Manje ste gadljive

Malo dansko istraživanje iz 2012. godine je pokazalo kako su žene, kada su napaljene, mnogo izdržljivije, manje se plaše i manje su gadljive na stvari od kojih bi inače možda i totalno ludele. Ovo je još izraženije kod žena koje imaju redovne seksualne odnose i rasterećene su briga o telesnim tečnostima, zvukovima tokom seksa ili telesnog mirisa.

2. Više trepćete

Usled seksualnog uzbuđenja, više trepćete i vlažite vaše oči, ali i vid vam time postaje jasniji, pa možete da uočite sve seksi stvari oko vas.

3. Usmine menjanju boju

Kada ste napaljene, vaša vagina prolazi kroz razne promene, unutrašnji zidovi se napune krvlju, otvor se sužava, a usmine menjaju boju. Ukoliko nikada niste rađale, vaše usmine će verovatno ići od pink do svetlo crvene. Ako jeste, najverovatnije će preći iz svetlo crvene do tamno ljubičaste. Nekada, jer žene koje su rađale imaju bolji protok krvi dole, usmine će primiti veoma tamnu boju, naročito pre orgazma.

seks

Foto: Profimedia

4. Imate osećaj kao da vam se piški

Zbog stimulacije G – tačke, možete imati osećaj kao da vam se ide u wc, ali to je samo zbog toga što je telo pomalo zbunjeno činjenicom da se uzbuđenje dešava geografski i neurološki pored mokraćnog kanala.

5. Može da vam se javi glavobolja

Kao i za svako drugo uzbuđenje, glavobolja može da se javi i usled seksualne napetosti. U većini slučajeva, to nije za brigu jer nestane vrlo brzo, nakon splašnjavanja strasti. Ukoliko ipak postane učestala i duga, trebalo bi da se obratite lekaru.

Share Button
(Visited 102 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

four × one =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.