Gledanje u ženske grudi muškarcima produžava život

Gledanje u ženske grudi muškarcima produžava život
Share Button

Gledanje ženskih grudi produžuje životni vek muškaraca i doprinosi njihovom boljem zdravstvenom stanju, tvrde nemački naučnici i preporučuju pripadnicima snažnijeg pola starijim od 40 godina da dnevno barem deset minuta gledaju u velike ženske grudi.

Doktor gerontologije Karen Veterbi (Karen Weatherby), autorka ovog istraživanja, tvrdi da je gledanje ženskih grudi zdrava navika. Ona izjednačava 30 minuta aerobika sa deset minuta zurenja u raskošno poprsje, koje muški životni vek može produžiti do pet godina i sprečiti rizik za pojavu srčanog i moždanog udara.

Petogodišnje Istraživanje je sprovedeno na 200 ispitanika u tri nemačke bolnice. Polovina ispitanika je gledala ženske grudi svakog dana, dok je druga bila uskraćena za to zadovoljstvo.

Naučnici su došli do zaključka da svakodnevno gledanje ženskih grudi snižava pritisak kod muškaraca i smanjuje mogućnost obolenja od kardiovaskularnih bolesti. Takođe, utvrđeno je da seksualna želja pojačava cirkuaciju krvi koja dovodi do opšteg poboljšanja zdravstvenog stanja.

Izvor:Opusteno.rs

Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Button
(Visited 2.486 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

19 − 2 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.