„Fejsbuk“ umesto jutarnjeg seksa.

„Fejsbuk“ umesto jutarnjeg seksa.
Share Button

Današnji muškarci više vole da se probude uz „Fejsbuk“ i „Tviter“, nego uz seks, pokazala je anketa sprovedena među 2.000 Evropljana.

Dame vole da dan započnu poljupcima i zagrljajima.

AKO ste mislili da pripadnici jačeg pola vole da dan započnu fizičkim aktivnostima, prevarili ste se. Današnji muškarci više vole da se probude uz „Fejsbuk“ i „Tviter“, nego uz seks, pokazala je anketa sprovedena među 2.000 Evropljana o tome šta vole da rade ujutru.

Žene, s druge strane, vole da započnu dan poljupcima i zagrljajima. Ali za oba pola, na prvom mestu je buđenje uz sunčeve zrake koji obasjavaju prozor. To je idealno buđenje za svakog trećeg ispitanika, dok svaki četvrti preferira da dan počne uz društvene mreže. I ne bi to bilo ništa čudno da većinu ne čine muškarci.

Popularan način za započinjanje dana je uživanje u omiljenom doručku. Mnogi vole da se bude i uz omiljenu pesmu, a ujutru im prija i da prošetaju psa, vode dete u školu i vežbaju. Svaki deseti priznao je da ujutru voli da isključi alarm i nastavi da spava još malo.

Šta god bila vaša rutina, naučnici preporučuju da u njoj uživate jer ćete tako biti spremniji za sve ono što vas čeka tokom dana.

novosti.rsFoto: Shutterstock
Share Button
(Visited 733 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

20 − six =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.