Evo kako da uhvatite devojku ZA RIBICU bez pitanja, a da se ona ne buni!

Share Button

Postoje 3 načina.

1) Trik je jednostavan, ali zahteva malo vremena: dakle, ako vam se neka devojka sviđa i žudite za njenim međunožjem, najbolje je da joj to saopštite. Ne za međunožje, nego za sviđanje.

Potrudite se da budete ljubazni prema njoj, budite duhoviti i zasmejte je (žene vole muškarce sa smislom za humor). Kada ostvarite bliži kontakt, postarajte se da je saslušate, čak i ako vam to na momente deluje malo naporno. Pomozite joj ako se nađe u nevolji, one to ne zaboravljaju. Izvedite je, budite galantni.

Kada primetite da vam uzvraća naklonost, probajte da je poljubite. Ukoliko vam uzvrati poljubac, to znači da ste ušli u njeno srce i sada bi sve trebalo da ide puno lakše.

Kada ona bude spremna, pustiće vas u njen krevet. Naravno, i pre toga možete da probate da je uhvatite za međunožje. Sada dolazimo do onoga „bez pitanja“. Dakle, krenite nežno rukom u tom pravcu. Ako ste ispunili sve prethodne savete, uopšte nije potrebno da joj najavljujete taj potez uz pitanje

2) Upišite medicinski fakultet i postanite ginekolog. Imaćete mnogo žena koje će dolaziti kod vas sa jednim jedinim razlogom: da im dodirnete i pregledate međunožje.

3) Ponekad je devojka odmah raspoložena za ‘vatanje, bez mnogo priče. Daće vam do znanja, ne brinite.

I ne zamerite na šaljivom tonu teksta. Važno je da znamo: svaki dan je dobar dan za poštovanje žena, pa shodno tome i njihovog međunožja.

 

 

Share Button
(Visited 233 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

10 + five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.