Ako žene ovo rade u krevetu, sklonije su prevari

Ako žene ovo rade u krevetu, sklonije su prevari
Share Button

Ako žena dugo i neprestano glumi orgazam, svoju sreću u seksu poželeće da potraži negdje drugde, otkrilo je novo istraživanje.

Intenzitet i količina orgazma nisu uticali na ženinu želju za varanjem, ali duže vremensko razdoblje glumljenja orgazma je uticalo na želju za ispunjenjem seksualnih potreba van veze.

Seksualna terapeutkinja Temi Nelson je otkrila za The Sun da je više od 50% žena glumilo orgazam za vreme seksualnog odnosa, a čak  je 80% to i naglas priznalo, prenose mediji.

– Većina žena trebaju direktnu stimulaciju klitorisa između 7 i 45 minuta, a ako ne pokažu svoje zadovoljstvo nekim oblikom fizičke potvrde, nećete znati ni jeste li otprilike blizu – objašnjava Nelson rezultate istraživanja.

Pređašnja istraživanja su pokazala da se žene koje glume orgazam osećaju nezadovoljno seksualnim životom kojeg imaju s partnerom. Takođe, ređe razgovaraju ili uopšte ne razgovaraju o svojim seksualnim željama, što potiče traženje zadovoljstva negde drugde.

Istraživanje je provedeno nad 138 žena i 121 muškarcem u heteroseksualnim vezama. Pitanja su se bazirala na njihovim seksualnim navikama, ispunjenošću seksom, klimaksu i varanju.

Krstarica.com

Share Button
(Visited 3.568 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *