5 trikova za stidljive u krevetu

5 trikova za stidljive u krevetu
Share Button

Ponašati se ‘bezobrazno’ nije uvek lako. Strah od osude drži žene na ‘sigurnoj’ strani seksa, pomalo konzervativnoj.

1. Kocka leda u novoj ulozi
Kockice ne moraju biti samo za hlađenje piva. Kontraefekat imaće ukoliko se s njima poigrate u spavaćoj sobi. Njima se možete poslužiti prelazeći preko tela ili da ih stavite u usta. Mašta će odraditi ostalo.

2. Ogledalo kao saveznik
Sramežljivost, seks i ogledalo možda ne idu ruku pod ruku, ali uz malo hrabrosti mogli bi otkriti sve čari ‘voajerizma’ u sopstvenoj kući. Gledati se u ogledalo ili dozvoliti partneru da vas gleda svejedno je, bitno samo da vama odgovara. Još ako uz to obučete seksi štikle osećaćete se zavodljivije i spremnije za pogled u ogledalo.

3. Kravata za nove igrice
Zavežite ga njegovom kravatom. Ideja o vezivanju s lisicama i ostalim pripadajućim SM alatom mnogima nije bliska, ali vezivanje s kravatom ne zvuči tako strašno zahtevno. Bez obzira u kojoj ulozi želite da budete, dominantnoj ili submisivnoj igra s kravatom dobra je za početak.

4. Zadovoljstvo iz frižidera
Igre s hranom ne moraju izgledati kao iz filma ‘Devet i po nedelja’, ali malo eksperimenta sa šlagom, čokoladom ili sladoledom ipak možete da probate. Otopite čokoladu, stavite je na vrat i neka igre počnu.

5. Povez za oči
Sve ovo možda bi vam bilo lakše za isprobati ukoliko dopustite partneru da vam svilenom maramom ili šalom veže oči. Osećaj da se prepuštate i izoštravanje drugih čula moglo bi predstavljati sasvim novi užitak.

Share Button
(Visited 490 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *