5 saveta kako zavesti ženu

5 saveta kako zavesti ženu
Share Button

Imate manjih problema sa devojkama u poslednje vreme? Ovi jednostavni trikovi će ti pomoći da na duže staze naučiš kako da dovedeš ženu u stanje da poludi za tobom.Kada muškarac pokušava da ’pokupi’ ženu, postoje određeni vrlo važni faktori koje bi on sve vreme trebao da ima na umu. On bi morao da obrati pažnju i na njen um, a ne samo na njeno telo. On mora da probudi njenu radoznalost dovoljno da bi ona poželela da pokuša i da ga bolje upozna, i mora da je šarmira toliko da ona ne može da kaže ne. Zavođenje žena nije toliko težak posao koliko se priča da jeste. Samo se osloni na ove jednostavne savete kako da zavedeš ženu i videćeš koliko će to biti lako i jednostavno.

loading…

1. Privuci pažnju na sebe!
Iako je zaista važno da je zavedeš i mentalno i emotivno, prvi tip kontakta je svakako kontakt očima. Žena želi da joj se dopadne to što vidi. Prema tome, doteraj se. Idi u teretanu jednom ili dvaput i poradi malo na tom višku na stomaku. Žene vole muškarce u dobroj formi isto kao što muškarci vole da vide žene sa zategnutim telima. Nosi čistu, lepu i modernu odeću koja ti dobro stoji, ništa široko i naborano, i što je najvažnije, nosi isključivo ono u čemu se osećaš dobro. Podšišaj se. Baš kao što ti voliš da tvoja žena bude seksi i reprezentativna, i žene vole da njihovi muškarci budu zgodni i seksi. Stavi neki dobar losion posle brijanja. Ništa ne uzbuđuje ženu više od lepog mirisa. Izaberi neki muževan, ali ne previše napadan miris koji je u skladu sa tvojim prirodnim mirisom. Ako vodiš računa o sebi, i žene će obratiti pažnju na tebe.

2. Naoružaj se informacijama
Nauči da vodiš dobre, inteligentne razovore. Žene vole muškarce koji znaju razne stvari o svetu i iz opšte kulture, i koji su oštroumni. Budi dobar slušalac. Nemoj stalno da joj pričaš svoje priče dok je potpuno ne smoriš. Nasmej je. Nije slučajno to što su duhoviti i zabavni muškarci popularni kod žena. Žene vole muškarce koji su dovoljno sigurni u sebe da mogu da naprave i budale od sebe ponekad, samo da bi je nasmejali. Glupiraj se malo; pa niste u sudnici, na kraju krajeva. Promešaj malo atmosferu i naučite kako da skratite priču ako potraje suviše dugo. Uvek budi kulturan i nemoj praviti nepristojne i grube šale, komentare ili gestove. Humor je na ceni, nepristojnost nije.

3. Neće te ubiti ako budeš džentlmen
Ko je rekao da je kavaljerstvo precenjeno. Žene vole muškarce koji će ponuditi da joj prihvate kaput, pridrže vrata ispred njih, privuku im stolicu i slično. Ophodi se prema ženama sa poštovanjem i dostojanstvom i one će te obožavati zbog toga. Ovo ne znači da treba da skačeš u bunar zbog njih, razmaziš ih i potpuno izgubiš svoje „ja“ i svoje stavove. Budi ljubazan, ali nemoj preterivati. Siguran muškarac obično zna kako da zavede ženu. Nemoj izgubiti misterioznost. Niko ne želi da sluša tužnu priču svog partnera za vreme večere.

4. Budi muško!
Žene padaju na kolena zbog jakih i samouverenih muškaraca. Muško treba da bude muško. Nikako nemoj da stavljaš u prvi plan svoju žensku stranu, pričajući loše stvari o svojim bivšim partnerima, šefovima ili slično, pošto će to značajno da je odbije od tebe. Preuzmi kontrolu nad situacijom, zamoli je za ples, i vodi. Povedi računa o govoru tela. Ruke koje vise opušteno sa strane ili ruke u džepovima govore o neprijatnosti ili nezainteresovanosti. Zauzmi dobar uspravan položaj i obavezan kontakt očima. Najgore što možeš da učiniš na sastanku je da te ona uhvati da je odmeravaš ili skrećeš pogled. Nauči kako da je dodirneš. Nežan pokret preko ruke ili obraza, ili meki dodir u krajičku usana, može da učini čuda.

5. Zabavljaj se!
Najvažniji savet o tome kako da zavedeš ženu je da moraš da budeš prirodan i opušten, i da budeš sposoban da se dobro zabaviš. Ako ne uživaš u svemu tome, ceo poduhvat gubi svoj smisao. Isplaniraj ceo izlazak, obrati pažnju na osobu sa kojom si, uputi joj kompliment, budi samopouzdan i smej se kad se ona smeje. Uživajte u zajedničkom vremenu i budi prirodan. Što više pokušaš da se pretvaraš, bićeš sve nervozniji i dosadniji. Budi srećan i raspoložen i tvoja energija će postati zarazna!

loading…
Share Button
(Visited 287 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

6 + ten =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.