5 najčešćih seksi FANTAZIJA koje imaju UDATE žene

5 najčešćih seksi FANTAZIJA koje imaju UDATE žene
Share Button

Neke nemaju hrabrosti da partnerima predlože ovako nešto.

Bez obzira na čvrstinu veze i na to koliko je dobar seksualni život, prirodno je da ljudi imaju neke “nevaljale” fantazije.

Što se tiče žena, mnoga istraživanja pokazuju da je njihova kreativnost veća, pa se to ispoljava i na planu seksualnih maštarija.

To što ste u savršenoj vezi, ili braku, ne znači da ne možete i sa svojim partnerom da ispunite neku od ovih fantazija.

Samo budite slobodne i uputite ih u svoje želje!

Foto: Pexels/Ali Pazani

1. Gubljenje kontrole

Neki bi to možda nazvali i efektom “Pedeset nijansi sive”, ali činjenica je da mnoge žene žele da prepuste svoju kontrolu muškarcu. Naravno, takve želje su imale i pre nego što je napisan ovaj popularni književni serijal. Ako ste raspoloženi za vezanje i povez na očima, ne brinite, nalazite se u društvu miliona žena.

2. Seks van spavaće sobe

Uživanje u spavaćoj sobi je sasvim u redu, ali žene nekada maštaju o seksu na neobičnim mestima. Na listi lestvice poželjnih lokacija najbolje se kotiraju seks u hotelskoj sobi sa pogledom na okean, seks na plaži, seks na kuhinjskom pultu ili senzualno istraživanje partnerovog tela u napunjenoj kadi.

Foto: Pexels/cottonbro

3. Seks sa nepoznatim muškarcem

Istraživanja pokazuju da je jedna od čestih fantazija žena u vezi – seks sa zgodnim nepoznatim muškarcem, uz vrele igre bez obaveza i bez pritiska svakodnevice. Podelite svoje želje sa partnerom, pa se prepustite ovom sočnom scenariju, ali zajedno. Odglumite strance koji se prvi put upoznaju, a za bolji doživalj možete to veče da iznajmite sobu u nekom jeftinijem hotelu.

4. Igranje uloga

Mnoge žene vole uniforme i razvijena tijela muškaraca koji ih ‘popunjavaju’ baš na pravi način. Bez obzira da li se radi o zgodnom doktoru, koji je spreman da vas pregleda, o seksi profesoru ili treneru iz teretane, uz nekoliko promena kostima, sve ovo možete da imate i u svojoj spavaćoj sobi.

Foto/Pexels/Adam Kontor

5. Seks na javnom mestu

Jedna američka studija je pokazala da čak 60 odsto žena mašta o seksu na javnom mestu. I dok će retko koja žena šapnuti svom partneru da želi seks u bašti punog restorana, ili u zabačenom delu parka, većina nema ništa protiv maštanja o seksu na nekom mestu gde u svakom trenutku neko može da vas vidi.

Izvor: Objektiv.rs, cosmopolitan.hr

Foto Ilustracija: Freepik/svetlanasokolova
Share Button
(Visited 39.618 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

three × two =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.