15 neobičnih mesta za vreli seks

15 neobičnih mesta za vreli seks
Share Button
Da li vam ponestaje inspirativnih mesta za rasplinjavanje seksualnih želja? Predstavljamo vam 15 mesta idealnih za intimno druženje u dvoje. Neke ste možda i isprobali, a ova ostala vam možda ne bi ni pala na pamet.

Kada imate ponovljene seksualne susrete sa jednom te istom osobom duži vremenski period, žar može početi da jenjava, a krevet da se hladi.

Posle inicijalnih par meseci intenzivne strasti i želje da stalno i na bilo kom mestu cepate odeću jedno sa drugog , seks se obično preseli isključivo u spavaću sobu. Nije da je to loša stvar, životinjski porivi ustupaju mesta romantičnim osećanjima, ali može da postane dosadno.

Ako ste samo u kres šemi znači da je vaše druženje gotovo i da je vreme da uzjašete drugog pastuva ili pripitomite drugu razuzdanu mačkicu. Ako ste u ozbiljnijoj vezi, vreme je da malo razdrmate stvari. Za početak, promenite lokaciju vašeg koitusa.

 1. U tami disko kluba

Da li vam se ikada desilo da vas opije piće i uzavrela atmosfera u klubu i da jedva čekate da dođete kući i rastrgnete odeću sa svog partnera? Zašto biste se suzdržavali? Zaključajte se u toalet, koji su u većim klubovima brojniji, pa nećete smetati ostalima, a ni oni vama, pogotovo pred fajront, i prepustite se strastima, nećete se pokajati.

Par se ljubi u separeu noćnog kluba

Foto: Profimedia

2. Draga, vreme je za večeru

Trpezarijski sto. Otpozadi, stojećki, poluležećki, kako kog želite, sto je odlična opcija za razdrmavanje seksualnog života. Pogotovo ako vas partner uhvati u toku pripremanja ručka, i presamiti preko salate…
Dve stvari: Ne radite nevaljale stvari na staklenom stolu (jer staklo se lomi) i očistite ga Domestosom pre nego što ponovo jedete na njemu.

Seks na stolu

Foto: Profimedia

3. Beži kišo, s’ prozora!

Vruće, mokro, čisto, prljavo… to je prava ekstaza u jednom! Seks na kiši je odličan osećaj na više nivoa. Još ako se bacite na travu dok kiša rominja po vašim telima, a natopljena odeća vam šalje žmarce kroz kičmu, vatromet zadovoljstva doći će rapidno i toliko intenzivno da će vam biti drago što voda lije po vama da vas povrati.

Seks na kiši

Foto: Profimedia

4. Čist veš – prljava mašta

Operite veš i doživite orgazam. Uz pomoć moćnih vibracija centrifuge, pokreti vašeg partnera doprineće da vrlo brzo vrištite od zadovoljstva. Pa onda opet i opet, sve dok mašina ne završi svoj krug, veš bude opran, a vi iscrpljeni od zadovoljstva.

5. Šatorsko krilo

Ako odete na kampovanje i nemate seks u šatoru, onda ste potrošili savršeno dobru priliku, i treba vam mnogo obuke. Ne zanima nas ako se plašite buba ili čudnih zvukova, propuštanje šatorske akcije je ozbiljan prekršaj, koji mora da se popravi, makar razapeli šator u dvorištu. Ili u dnevnoj sobi, mada se onda gubi žar spajanja sa prirodom dok se spajate jedno sa drugim.

Seks u šatoru

Foto: Profimedia

6. Dođi mala, malo pod jablane

Da, kora drveta može da bude gruba i hrapava za vaša leđa, možete da se ulepite u smolu ili da vas veverica gađa lešnikom, ali to je ništa u poređenju sa neverovatnim uzbuđenjem koje će prožimati svaki atom vašeg tela dok se budete seksali uz drvo.
Napomena: Iako zvuči avanturistički, zaustavite se na podnožju drveta i nemojte se pentrati na grane. Može da pukne i eto belaja.

Par se ljubi uz drvo

Foto: Profimedia

7. Stolica

Ima mnogo zanimljivih stvari koje možete raditi na stolici. Kao što je seks. Pogotovo ako mu pre toga priredite vruć kućni striptiz i upotrebite stolicu kao rekvizit. Pročitajte kako da se uspešno erotično skinete za vašeg muškarca i skroz ga raspametite.

8. U bazenu

Već smo pisali o seksu u bazenu i o tome da to i nije baš dobra ideja, ali ako baš insistirate, proučite dobro naš vodič, i ne zaboravite na zlatno pravilo – izbegavajte javne bazene!

Par se ljubi u bazenu

Foto: Profimedia

9. U skladištu

Imate pristup skladištu? Ili vam dečko radi u nekom magacinu? Iskoristite to! Pojavite se samo u mantilu i vrtoglavim štiklama i budite sigurni da će od tada biti mnogo orniji za rad…

10. Vini me u visine

Prekratite vreme u avionu i priključite se “visinskom klubu”! Seks u avionu je česta fantazija, a njeno ostvarivanje, malo teži slučaj.
Što zbog skučenosti prostora, što zbog dužine leta. Teško ćete izvesti seks u avionu na letu od Beograda do Tivta, ali ako putujete na neku udaljenu,prekookeansku destinaciju, imate vremena da  sačekate da većina putnika zaspi, a onda se uputite ka toaletu i uživate. Više vam neće biti problem što vas bole leđa ili što let traje ko gladna godina, nevaljalo zadovoljstvo što ste radili nešto za šta avionski toalet nije predviđen, pružiće vam osećaj nepobedivosti.

11. Dok vatrica tinja

Svaki romantični film u kojem se pojavljuje kamin, predstavlja zaljubljeni par kako u poluležećem položaju, sedeći na mekanom tepihu od neke mučene, raščerečene životinje, uz čašu vina, gledaju pucketanje vatre i onda im se pogledi sretnu, strast preuzme kontrolu i odeća počinje da leti. Dobro, i neki lajt pornići počinju ovako. Uglavnom, jeste to sve lepo i krasno, al glavno pitanje je: “Gde do vraga da nađemo kamin?!”.Ovo je realan život, a složićete se da 98% stanovnika Srbije, a možda i manje, nema kamin u kući.
Ako ste baš zapeli da imate seks ispred kamina, a ne biste da obijate neku kuću na Dedinju, možete napraviti iluziju, tako što ćete na internetu naći snimak upaljenog kamina (o da, na youtube-u može svašta da se nađe, pa i to), sesti na pod sa svojim partnerom i pijuckati vino, dok će njegov dodir pružati svu toplinu koja vam je potrebna.

12. Pod Šaruljinim krovom

Ako nešto imamo u našoj zemlji to su sela i prelepa priroda. Što je super, pošto je valjanje u senu, sledeće na našoj listi. Sigurno vi ili vaš partner imate rođake na selu, a ako nemate vi, ima sigurno neko od vaših prijatelja. Otidite jedan vikend na selo, uživajte u domaćinskoj hrani i rakiji, nadišite se svežeg vazduha, a uveče se zaputite u štalu i prepustite čarima međusobnih dodira. Samo pazite, seno bocka. A bocka i još nešto…

Par se ljubi u štali

Foto: Profimedia

13. Kancelarijska posla

Radite do kasno? Obično ostajete poslednji u kancelariji? Imate noćnu smenu? Želite li da imate nevaljalu tajnu koja će vam se motati kroz glavu na sledećem dugom, dosadnom, kancelarijskom  sastanku? Onda je ovo pravo mesto za seks. Kada ste sigurni da su svi otišli, pozovite partnera, ili kolegu sa kojim se povremeno rekreirate, zaključajte vrata, izgužvajte papire i zaprljajte stolove. Samo pazite da nema kamera, da ne postoji mogućnost neko da naiđe, i da to ne može da rezultira otkazom.

seks

Foto: Profimedia

14. Ima jedna čudna šuma

Osim uz drvo, u šumi ima mnogo mesta na kojima možete da se seksate. Na primer, na gomili opalog lišća, ili mekanoj mahovini (proverite da nema zmija).

Ako ima neko skriveno, šumsko, čisto jezero, i to će poslužiti. Kada imate seks u šumi, morate biti pripremljeni na njene stanovnike. Teško da ćete nabasati na međeda ili na vuka, ali gmizavci, ptice i male šumske životinje mogu da upropaste doživljaj. O insektima da i ne pričamo. Krpeljima u travi. Mravima. Tako da obavezno ponesite ćebe.

15. Uza zid

Ukoliko vam se ne izlazi iz kuće i ne sviđaju vam se mesta koja smo predložili, seks uz zid je nešto normalnija, a opet vrlo vrela opcija.

Ukoliko još niste osetili vatromet zadovoljstva u hladnom zagrljaju zida, vreme je da probate. Najbolja opcija je da vas partner podigne i nasloni uz zid, a vi ga obrglite nogama. Ako ste iste visine, seks otpozadi dok rukama obgrljavate zid, takođe je odlična opcija. Ako je partner viši od vas, štikle su najjednostavnije rešenje. Sem ako nemate seks sa Vranješem ili Jao Mingom. Tu štikle ne pomažu. Merdevine možda.

Srbija danas…K. Jaćović

Foto: Profimedia

 

Share Button
(Visited 1.546 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *