Niste direktni i ne kažete mu tačno što želite.

On ne može da čita vaše misli. Ne morate vikati na njega dok u ruci držite bič, ali treba napomenuti: „Ovo mi se stvarno sviđa“, ili: „Nemoj to da radiš“. Mi želimo da verovati da ste s frajerom koji će sve učiniti kako bi vas zadovoljio.

Tokom seksa brinete se o višku kilograma.

Sav trud ulažete u uvlačenje stomaka i pokrivanje osetljivih delova do te mere da se uopšte ne koncentrišete na ono što je bitno – seks. Da li mislite da će takav stav seks učiniti dobrim i nezaboravnim? Teško.

Odbijate seks jer se niste obrijali.

Bez obzira na to da li su to vaše noge ili „tamo dole“, sumnjamo da će i jedan frajer komentarisatii nešto u stilu: „Šta je s ovih pola centimetra dlaka na nogama? Molim te, skloni se od mene.“ Ako se to dogodi, molimo da nas obavestite.

Govorite mu: „Nema veze, zaboravi“, svaki put kad mislite da vam je potrebno previše do orgazma.

Svi to radimo. Opustite se i dopustite partneru da vam pomogne. U trenutku orgazma pokušavate da izgledate seksi. To što se koncentrišete na to kako ćete izgledati, vaše misli odvlači od samog osećaja. Takođe, dok svršavate je gotovo nemoguće izgledati seksi .

Ne želite da mu priznate da zapravo ne želite s njim seks jer ste dobile menstruaciju

„Ne znam, ne osećam se dobro“, je jednostavnije? Iskreno, takva rečenica samo će podstaknuti dugi razgovor na kraju kojeg će vam doneti supu jer je zbunjen. Verovali ili ne, muškarci znaju da svaki mesec imamo menstruaciju!

Glumite orgazam.

Laganje ili glumljenje orgazma je nešto što muškarce u krevetu ljuti više od svega, ali činjenica je da nam je lakše odglumiti veličanstven orgazam, nego priznati: „Šta god ovo bilo, ne sviđa mi se i ne zadovoljava me“, jer vas brine njegova reakcija. Poslušajte naš savet: vodite ga korak po korak, recite mu što je poželjno, a što nije, a ako nije voljan raditi na svojim veštinama da bi vas zadovoljio, bežite dok nije kasno.

Autor:www.cosmopolitan.rs

Foto: Profimedia