11 znakova koji pokazuju da ste dobri u krevetu

Share Button

Ne morate da posedujete znanje (i iskustvo) o pedeset različitih seks poza da biste bili dobri u krevetu.

Ovaj “talenat” zapravo se svodi na nekoliko suptilnih i realističnih faktora koje verovatno već i posedujete.

 

1. Otvorenog ste uma
Bez obzira da li se radi o partnerovoj ili vašoj fantaziji, osobe koje su dobre u krevetu po pravilu su otvorene za različite seksualne želje i potrebe koje će ih navesti da isprobaju nešto novo. Ne budite stidljivi kada su takve fantazije u pitanju i poslušajte ono što vi i vaš partner želite.

2. Inovativni ste
Kreativnost i potraga za novim stvarima koje mogu da “začine” situaciju u krevetu krucijalni su za dobar seks. Dakle, isprobajte nova mesta, igračke, scenarija, i ne plašite se da eksperimentišete.

3. Često razmišljate o seksu
Ako vam se dešava da vam “prljave misli” često padnu na pamet tokom dana, nemojte odmah pokušavati da mislite na nešto drugo. Dozvolite sebi da maštate i da primećujete seksi stvari oko sebe, jer je naš mozak čvrsto povezan sa našim libidom.

4. Tuđe potrebe stavljate ispred svojih
Saosećanje i empatija u svakodnevnom životu umeju da budu komplikovana osobina, ali u spavaćoj sobi to može da vam donese vrhunsko uživanje. To ne znači da uvek treba da stavljate svog partnera na prvo mesto. Dovoljno je da mu s vremena na vreme ugodite, poput oralnog seksa, isprobavanja nove poze koja mu se dopada, ili jutarnjeg seksa. Budite sigurni da ta pažnja neće ostati neuzvraćena.

5. Spremni ste sve da probate
Teško da ćete biti dobri u krevetu ako radite samo ono što znate da volite. Morate da budete spremni da pomerite svoje granice. Naravno, ako neke stvari smatrate apsolutno nedozvoljenima, savršeno je u redu reći ne. Međutim, kada su u pitanju neki trikovi i nove tehnike, nema razloga da ih ne isprobate.

6. Uživate u samoći
Osoba koja je svesna šta joj donosi užitak biće bolja u krevetu i više će uživati u seksu. Žene često zaboravljaju koliko zabavna masturbacija može da bude, pogotovo kada su u vezi. Nemojte misliti da će vas to učiniti manje zainteresovanim za seks, jer je vrlo često rezultat sasvim suprotan.

7. Samopouzdani ste
Prisetite se najboljeg seksa koji ste imali – male su šanse da je vaš partner u tom trenutku razmišljao o svom telu i višku oko stomaka. Samopouzdanje je najbolja i najvažnija osobina koju treba da imate. Ako ste u stanju da kažete “Izgledam seksi ovakva kakva jesam”, i da zaista verujete u to, sigurno je da ćete i sebi i partneru pružiti vrhunski užitak u krevetu.

8. Glasni ste i umete da se opustite 
Jedno istraživanje pokazalo je da muškarci traže partnerku koja ume da se opusti i glasno kaže šta želi. Drugim rečima, nesputani uzvici uživanja i te kako su poželjni u krevetu. Muškarci nisu uvek sigurni šta žene žele, pa je zato potrebno da im jasno stavite do znanja da su na pravom putu.

9. Spontani ste
Ankete među pripadnicima jačeg pola pokazale su da se muškarcima veoma dopada kada žena uradi nešto iznenađujuće ili spontano. Dakle, iznenadite svog partnera seksi donjim vešom, neočekivanim oralnim seksom ili nečim trećim. Budite sigurni da ćete naići na odobravanje.

10. U formi ste
Istraživanja su pokazala da partner koji je u dobroj formi deluje poput afrodizijaka, a pored toga fizička kondicija poboljšaće vaš seksualni život i na druge načine. Između ostalog, i jer vežbanje pojačava fokus, libido i izdržljivost, a pomaže vam i da steknete samopouzdanje.

11. Umete da se smejete na svoj račun
Osoba koja je dobra u krevetu ume da vidi zabavu i humor u svakoj sutuaciji, jer seks, između ostalog, treba da vam donese i zabavu. Možda se nećete sećati najjačeg orgazma koji ste imali, ali se sigurno sećate “onog incidenta kada ste pali sa kreveta tokom seksa jer niste shvatili da ste na ivici”. Čudni zvukovi, neobične poze i slični trenuci treba da izazovu smeh, a ne stid.

Autor: Life Content, N.R.

Share Button
(Visited 1.444 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

one × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.